'Glava će ti se kotrljati zagrebačkim ulicama!'

13.9.2011.
11:52
VOYO logo

Čini se da incident između Željka Keruma i navijača Hajduka iz Slovenije nije bio jedini na poljudskom derbiju između Bilih i Modrih.

Naime, Dinamov šef za odnose s javnošću Tomislav Marčinko se novinarima požalio da je imao vrlo neugodan razgovor s Igorom Štimcem zbog čega ga je prijavio policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je u poluvremenu utakmice stajao u Hajdukovom svečanom salonu kada mu je, kaže, prišao Štimac s dvojicom nabildanih mladića.

"Tad mi je kazao: 'Zašto ti širiš priču da sam huligan i kriminalac kad to nije istina?' Ja sam ga pitao odakle mu to, a on mi je kazao da sam to rekao u intervjuu SN-u. Na to sam odvratio da je to bilo prije 10 mjeseci, u vrijeme predsjedničke kampanje za Rusanovu, te da me onda u međuvremenu mogao nazvati i razriješiti stvari. Uputio mi je ružnu psovku vrijeđajući majku, te onda rekao: 'Zavrnut ću ti vratom, tvoja će se glava kotrljati zagrebačkim ulicama. Bilo bi ti bolje da misliš o svojoj obitelji'. Uputio mi je još nekoliko psovki, a ja sam se okrenuo i otišao prema Barišiću i Vrbanoviću", prepričao je u Sportskim novostima Marčinko te objasnio zašto je zatražio pomoć policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da znam o kome se radi, i koliko je huliganskih i nasilničkih ispada imao u posljednjih 20 godina, zabrinut sam za svoju sigurnost, a još više za sigurnost svoje obitelji."

Vezani članci:

arti-201109120778006 arti-201109130072006 arti-201109121104006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo