Kapetan Engleske otkrio kakvu dramu proživljava: 'Slomljen sam!'

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard demantirao je glasine da će već sljedećeg tjedna kraj svoje reprezentativne karijere.

22.6.2014.
19:35
VOYO logo

"Nema istine u tome da ću sljedećeg tjedna imati objavu. Razgovarao sam sa izbornikom kako bih zatražio vremena da razmislim o svojoj reprezentativnoj budućnosti. Neću se žuriti pri donošenju odluke", rekao je 34-godišnji Gerrard dva dana nakon što je Engleska izgubila i matematičku šansu za plasman u osminu finala.

A onda je otkrio kakvu dramu proživljava proteklih dana. Engleski mediji su ga 'razapeli' jer je bio sukrivac kod oba gola Luisa Suareza u porazu 2:1 od Urugvaja, koji je Engleskoj zatvorio vrata drugog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje jako patim. Slomljen sam zbog onoga što se događalo posljednjih tjedana. Moram očistiti glavu prije nego li donesem tu veliku odluku".

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerrard je u dresu engleske reprezentacije debitirao 2000., a protiv Kostarike u utorak upisao je svoj 114. nastup, samo jedan manje od engleskog rekordera (među igračima u polju) Davida Beckhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo