GENIJALNOSTI LUKE MODRIĆA MORATE SE POKLONITI: / Ono kad maestro izađe na teren i sprda se sa suparnicima

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na internetu je osvanula kompilacija najboljih poteza hrvatskog nogometnog genijalca, maestra orkestra Real Madrida, Luke Modrića.

28.12.2017.
19:26
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ono kad Luka Modrić izađe na teren i rasturi! Rečenica kojom bi smo opisali genijalnost omalenog Hrvata čija je igra tako jednostavna, a opet – genijalna. Upravo je u toj njegovoj jednostavnosti i vidljiva genijalnost.

MODRIĆ I KOVAČIĆ SNIMILI BLAGDANSKU ČESTITKU:

Čovjek je od nogometne igre napravio simfoniju pokreta i nogometnog umijeća. Bez njega igra Reala šepa, kad nema Luke, Real – ne igra! Modrić je i ove godine oduševio svojom igrom, bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje dvostruke krune Reala (Liga prvaka i španjolska Primera).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevo, desno, pa ravno. A može i sombrero. Samo recite kako želite da Luka Modrić slomi svog čuvara na travnjaku. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije po mnogima je najbolji veznjak svijeta, neizostavni kotačić u sustavu igre trenera kraljeva Zinedine Zidanea, a način na koji čita i gradu igru, te stvara višak i probija suparnike je rijetko viđen u današnjem nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na internetu je osvanula kompilacija najboljih poteza hrvatskog nogometnog genijalca, maestra orkestra Real Madrida. Njegova genijalnost djelomično se može vidjeti u 8:18 minuta videa. Luka je propisno sramotio svoje suparnike, činio ih nemoćnima, nerijetko i smješnima. Stoga, udobno se smjestite i uživajte u Modrićevoj božićno-novogodišnjoj čaroliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo