KOMENTARI ČITATELJA

GENERACIJE RIJEČANA ČEKALE SU OVAJ TRENUTAK: ‘Mamiću, ovako se slavi naslov prvaka. Gledaj i pati’

Rijeka slavi svoj prvi naslov prvaka Hrvatske.

Bijeli s Rujevice jučer su na svom stadionu pobijedili Cibaliju 4-0 i kolo prije kraja i matematički potvrdili naslov prvaka. Rijeka je tijekom čitave sezone pokazala najviše u odnosu na konkurenciju (čitaj Dinamo) i zasluženo slave.

NEVIĐENA LUDNICA U RIJECI: Grad i čitav Kvarner su gorjeli, slavilo se do dugo u noć! Ovi prizori upravo obilaze Hrvatsku

Euforija na Kvarneru

Na Kvarneru vlada velika euforija. Dvadeset i prvi svibanj 2017. godine ostat će zlatnim slovima upisan u povijest riječkog nogometa, dan kada je Rijeka postala šampion. Ovo je prvo osvojeno prvenstvo Rijeke u 71 godini postojanja kluba pa je euforija u cijelom gradu i okolici posve razumljiva.

UMORAN OD IZBORA: Milan Bandić osramotio se čestitajući Rijeci na povijesnom naslovu

Rujevica eksplodirala

Jer, generacije navijača Rijeke čekali su ovaj trenutak. U trenutku kada je Ante Vučemilović odsvirao kraj utakmice Rujevica je eksplodirala. Kao da nitko nije mogao vjerovati da je san koji traje desetljećima napokon postao stvarnost. Suze radosnice u očiju svih na stadionu govorile su više od riječi.

EMOCIJE DOTAKNULE NEBO: Osvanuo spektakularan video atmosfere i slavlja na Rujevici

U HNL-u su, tako, zapuhali neki novi vjetrovi. Riječki. Nakon deset godina dominacije Dinama, došao je dan kad su Riječani uzeli primat najbolje momčadi lige. Euforija među navijačima Rijeke je velika. Tim povodom, za vas smo izdvojili najzanimljivije i najbolje komentare čitatelja Net.hr-a o Rijekinom povijesnom uspjehu.


“Čestitke Rijeci i Armadi!!! Sad je na redu liga prvaka”.

“Mamiću, ovako se slavi naslov prvaka. Gledaj i pati”.

“Čestitam Rijeci! Svaka čast!! Pa pa Dinamo!!”

“Forza Rijeka! Navijam za vas iako ne pratim nogomet. Zaslužujete ovaj pehar”.

“Jedina hrvatska nogometna ekipa koja igra skromno, pošteno, znalački i prije svega vrhunski! Gdje su sada ti Mamići?”

“Malo euforije nije loše. Rijeka je dobar klub, Armada je isto OK. Ali Rijeka nije dorasla za prvaka. Da je umjesto Dinama bio Real Madrid, ne bih uspio protiv HR media i protiv namještanja”.

“Bravo bombarderi sa Kvarnera”.

“Sad uzmite i kup Dinamu, ajmo Rijeka”.

“Hajdukovac sam, ali bravo za Rijeku. Svaka čast, zaslužili ste naslov prvaka”.

“Rijeka, Rijeka volim te do neba”.

“Ne pratim hrvatski nogomet, ali bravo za Rijeku”.

“Samo nek’ nam Mamić ne zavoli Rijeku”.

“U dubokoj boli i tuzi javljamo da je dvoglava Aždaja odsvirala svoje. Jednu je glavu odsjekla Rijeka, a drugu će Uskok”.

“Čestitke Rijeci na zasluženom nslovu, a nadam se da će Dinamo u maniri velikih klubova postaviti pobjednički špalir u nedjelju u Maksimiru s obzirom da je nekad Dinamo bio gospodski klub”.

“Zaslužila je Rijeka čestitke od čitave HR. Oni koji vole nogomet vjerujem da misle isto. Samo neka dečki nastave sa dobrim nogometom i u Europi na ponos čitave Lijepe Naše”.


Rezultati by SofaScore

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr