GDJE ĆE VATRENI NASTAVITI KARIJERU? / Simeone želi Hrvata, iz redova velikana jasno mu poručili što misle o tome

Image

Hrvatski reprezentativac nalazi se u teškoj situaciji

22.4.2019.
11:20
VOYO logo

Sudbina Matea Kovačića u rukama je Fife. Ne prođe li Chelseajeva žalba na odluku da im je zabranjeno u dva iduća prijelazna roka registrirati nove igrače pitanje je gdje će Vatreni nastaviti karijeru. Veznjak ove sezone igra na posudbi u londonskom klubu i cilj mu je ostati tamo. No, to neće ovisiti niti o njemu niti o Chelseaju. Zbog toga su se pojavile brojne glasine gdje će igrati iduće sezone. Španjolski As objavio je ovog vikenda da je jedno sigurno - dres Atletico Madrida neće navući.

Nova posudba pa Chelsea?

Naime, pozivajući se na riječi neimenovanog klupskog dužnosnika pišu da Real nije spreman poslovati s gradskim rivalom. Osim Atletica, pisalo se o interesu njegova bivšeg kluba Intera, kao i ruskog Zenita te Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Chelsea's Croatian midfielder Mateo Kovacic (R) passes the ball during the first leg of the UEFA Europa League round of 16 football match between Chelsea and Dynamo Kiev at Stamford Bridge stadium in London on March 7, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

Zinedine Zidane planira velike promjene ovog ljeta u svlačionici i Kovačiću će vjerojatno pokazati izlazna vrata. Pokaže li se Chelsea odlučnim u želji da potpišu trajni ugovor s Vatrenim lako je moguće da on iduće sezone ode na još jednu posudbu, a nakon toga preseli u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo