KAO GROM IZ VEDRA NEBA / Kalinićev povratak u Hajduk iznenadio sve u Italiji: 'Pa prije sat vremena igrao je protiv Juventusa'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski napadač vraća se na Poljud nakon 13 godina

7.2.2022.
7:51
Profimedia
VOYO logo

Kao grom iz vedra neba stigla je vijest o razlazu između Nikole Kalinića i Verone. Iako se činilo da će ostati nakon gola Bologni, ubrzo nakon što je zaigrao od 72. minute protiv Juventusa, stigla je vijest da odlazi. Objavila je to Gazzetta dello Sport nakon što je došlo do velikog preokreta. Nitko nije očekivao ovakav rasplet pogotovo jer je u Italiji prijelazni rok završen.

Image
PONOĆNA BOMBA S POLJUDA /

Nikola Kalinić se vratio u Hajduk: 'Ovo je poseban trenutak..'

Image
PONOĆNA BOMBA S POLJUDA /

Nikola Kalinić se vratio u Hajduk: 'Ovo je poseban trenutak..'

Hajdukovo dijete

Utakmice između Juventusa i Verone završila je porazom momčadi Igora Tudora 0:2. Juventus je do nova tri boda stigao zahvaljujući svojim novim igračima, prvi pogodak postigao je Dušan Vlahović već u 13. minuti kada je lobom svladao Montipoa nakon proigravanja Dybale, a konačni rezultat postavio je Denis Zakaria u 61. minuti na asistenciju Morate. Hrvatski napadač Nikola Kalinić igrao je od 72. minute za Veronu, a malo više od sat vremena kanije objavljeno je da se vraća u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je Hajdukovo dijete, prošao je sve uzrasne kategorije splitskog kluba, a za prvu momčad "Bijelih" odigrao je 79 službenih utakmica te je pri tom zabio 44 gola. S Poljuda je otišao 2009. godine u tada rekordnom transferu u engleski Blackburn. U bogatoj karijeri igrao je za ukrajinski Dnipro, zatim za talijanske prvoligaše Fiorentinu, AC Milan i Romu te za španjolski Atletico Madrid. Od 2020. je bio član Verone s kojom je raskinuo ugovor. U karijeri je postigao preko 170 golova u službenim utakmicama i upisao više od 50 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo