Modrićev prijatelj se dogovorio s Realom: Pada rekord Cristiana Ronalda?

23.7.2013.
10:42
VOYO logo

Španjolski dnevni list piše da su se predsjednik Reala Florentino Perez i direktor Jose Angel Sanchez 25. lipnja u Madridu našli s Baleovim agentom Jonathanom Barnettom.

Zajednički su tada utvrdili strategiju pregovora s Tottenhamom, a ujedno su dogovorili da će igrač potpisati šestogodišnji ugovor koji bi mu jamčio između šest i sedam milijuna eura godišnje plaće. Utvrđeno je i da će sjajni 24-godišnji krilni napadač nositi dres s brojem 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovorili su se također da će Bale samostalno obavijestiti čelnike Tottenhama da želi otići, što je navodno već i napravio. Barnett je uvjerio Pereza i Sancheza da njegov klijent odmalena navija za Real, što je potkrijepio i fotografijom desetogodišnjeg Balea u dresu Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ipak slijedi teži dio posla, a to je slamanje otpora Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja. U Realu su naučili koliko je to neugodna misija prošle godine kad su tek na kraju prijelaznog roka uspjeli dovesti našeg Luku Modrića s White Hart Lanea.

Marca piše da je Levy svojim suradnicima rekao da će Balea prodati samo za rekordnu odštetu u engleskim razmjerima, a to je 94 milijuna eura koliko je baš Real platio Manchester Unitedu Cristiana Ronalda. U Madridu se ipak nadaju da će tijekom pregovora uspjeti smanjiti traženi iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo