GARETH BALE ZAVRŠAVA KARIJERU? / Modrićev najdraži suigrač osmislio lukav plan od kojeg zaziru u Madridu

Image
Foto: AFP/LLUIS GENE

Uzeo odštetu za posljednju godinu ugovora i potom napustio nogomet

21.5.2021.
11:01
AFP/LLUIS GENE
VOYO logo

Velški nogometaš Gareth Bale (31) ovu sezonu igra za engleski Tottenham u koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz španjolskog velikana Real Madrida.

Bale je u Madrid stigao sada 2013. godine u rekordnom transferu, ali je u posljednje vrijeme je ispao iz svih planova trenera Zinedinea Zidanea koji na njega navodno uopće ne računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je pokušao oživjeti karijeru na posudbi u Tottenhamu, no niti u tom klubu nije za njega išlo sve po planu i nije uspio opravdati očekivanja navijača.

Image
Image

Editorial use only. No merchandising. Football Association and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license. It is the picture user's responsibility to adhere to all restrictions - for details contact Football Dataco

Luka Modric of Tottenham Hotspur celebrates scoring the second goal of the match against Burnley with teamate Gareth Bale Burnley v Tottenham Hotspur, FA Premier League football match, Turf Moor, Britain - 09 May 2010 Burnley beat Spurs 4-2,Image: 231369012, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No merchandising. Football Association and Premier League restrictions apply inc. no internet/mobile usage without FAPL license. It is the picture user's responsibility to adhere to all restrictions - for details contact Football Dataco, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Pitanje je sada što će biti s njim. Španjolski As objavio je kako ima već razrađen plan. Navodno želi iduću sezonu odraditi u Realu, a onda se u ljeto 2022. po isteku ugovora umiroviti. A igrao ili ne Real mu za posljednju godinu ugovora mora isplatiti 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu se sada nadaju da će Harry Kane napustiti Tottenhamšto bi moglo prisili Spurse da Balea opet uzmu na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je, inače, nedavno, kada je govorio o svojoj budućnosti, otkrio da se planira nakon ove sezone vratiti u Real.

“Moj prvotni plan bio je samo odraditi sezonu u Spursima, a nakon Eura će mi ostati još godina dana u Madridu i namjeravam se vratiti. Da budem iskren, to planiram napraviti”, rekao je Bale, a u malo potom Marca je objavila da mu Kraljevski klub ne želi ispuniti tu želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako mu ugovor s Real Madridom traje još godinu dana, u klubu misle da je njegovo vrijeme u bijelom dresu gotovo. Dobra vijest za Los Blancose je ta što se njegova forma diže i da bi ga zbog dobrih igara u Tottenhamu trebalo biti lakše prodati na ljeto. Ako Real Madrid ima plan za Balea sljedeće sezone, to je skidanje 30 milijuna eura njegove plaće koja opterećuje klupsku blagajnu”, piše Marca.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo