FUTSAL DINAMO PREDSTAVIO VELIKO POJAČANJE: / Klub koji pripada navijačima odlučio se na hvalevrijedan potez

Image
Foto: Futsal Dinamo

Jakov Grcić, hrvatski reprezentativac, pojačao je Futsal Dinamo

2.10.2018.
15:59
Futsal Dinamo
VOYO logo

MNK Futsal Dinamo u petak 5.10. protiv MNK Brod 035 u 19 sati (HNTV) u dvojci Doma sportova otvara novu sezonu 1. Hrvatske malonogometne lige. Predsjednik i kapetan Matija Đulvat, trener Mićo Martić te stožerni igrač i zamjenik kapetana Hrvoje Penava u utorak su najavili novu sezonu koja će početi sjećanjem na suigrače...

TARIK FILIPOVIĆ ODUŠEVIO IGRAČE I ČLANOVE FUTSAL DINAMA: Veselo je bilo jučer u Kerempuhu

'Odlučili smo Matiji Caparu i Oskaru Kadrnki umiroviti dresove'

"Ne možemo pobjeći od tragedije koja nam se dogodila ovo ljeto i s tim moramo nastaviti živjeti. Kako bi sjećanje na njih živjelo zauvijek, odlučili smo Matiji Caparu i Oskaru Kadrnki umiroviti dresove", kazao je Matija Đulvat i najavio odavanje počasti svojim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato smo u Jadranskom osiguranju našli partnera koji će osiguravati sve naše igrače. S nama je i ProSport, brend Jamnice koji će nam dati krila da ostvarimo svoje sportske ambicije. Veliko igračko pojačanje je Jakov Grcić, hrvatski reprezentativac koji će, osim igračkih zadataka, biti i trener u Školi futsala koju sada vodi Antonio Franja", kazao je Đulvat..

Image
Image

Izjednačena liga

Predsjednik Futsal Dinama ispričao je Grcića koji zbog viroze nije mogao pred novinare, te se osvrnuo na početak sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga je izjednačena. Novo Vrijeme Makarska je prvi favorit, a ja im ovim putem još jednom čestitam na naslovu i želim im svu sreću u UEFA Ligi prvaka. Pojačao se i dubrovački Square, tu je MNK Split, ali potući ćemo se za prvo mjesto. Okosnicu ekipe čine dečki iz naše Škole futsala koja svakim danom sve više raste. Seniorima smo dodali Frana Vukelića, Matea Mužara i Dominika Cvišića. Capara je nemoguće zamijeniti, najprije s ljudskog, a onda i igračkog stajališta, ali veseli napredak klinaca kojima je upravo on bio mentor i uzor", kazao je trener Mićo Martić.

'Opet ćemo igrati moderan, brzi futsal, futsal budućnosti'

Prva tri boda i pobjedu najavio je jedan od iskusnijih u ekipi Hrvoje Penava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradili smo kondicijski izvrsne pripreme, nismo imali ozljeda i jedva čekamo petak. Opet ćemo igrati moderan, brzi futsal, futsal budućnosti, imamo igrače koji izrazito pašu tom stilu i pozivam navijače da nas bodre i ove sezone kao naš 6. igrač.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo