FUNCUTI S IGRAČIMA 'DRUGOG LICA DALMACIJE' ZAPALILI ULICE GRADA ZBOG SVOG NOVOG PRVAKA: / 'Je*i se je*i Splite, Šibenik šampion'

Image

'Jedna će Torcida plakati ovu noć, je*i se je*i Splite, Šibenik šampion'

29.3.2021.
23:20
VOYO logo

Malonogometaši Šibenika prvaci su Druge lige jug i idu u borbu za Prvu hrvatsku malonogometnu ligu, što je veliki uspjeh za Krešimirov grad u malonogometnom smislu. Oni su jučer u Splitu, u uzvratnoj utakmici finala doigravanja protiv MNK Splita odigrali 3:3, a zbog pobjede na domaćem terenu (3:1) iz Splita su se vratili kao prvaci i najbolja momčad Dalmacije.

Slijedi play-off

U play-offu za ulazak među monogometnu elitu u Hrvatskoj Šibenčani će igrati sa Slavonskim Brodom, prvakom Druge lige Istok, Pulom, prvakom Druge lige Zapad te predzadnjom ekipom iz 1.HMNL, zagrebačkom Uspinjačom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Funcuti pjevali zajedno s igračima, upalili i baklje

Stoga, slavljeničke scene zabilježene su jučer na ulicama Šibenika a posebno u Ulici Stjepana Radića na Baldekinu te ispred prostorija Funcuta, ispod "crvenog nebodera". Funcuti su pjevali svojim junacima i zapalili nekoliko baklji. Posebno je jako grmilo kad su navijači zajedno s igračima koje su sačekali uz glavnu cestu a koji su dobili upaljene baklje u ruke:

Šibenik - drugo lice Dalmacije

"Jedna će Torcida plakati ovu noć, je*i se je*i Splite, Šibenik šampion".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Funcuti su u prijateljskim odnosima s Bad Blue Boysima i za njih se govori, tj Funcuti za sebe vole kazati kako su oni "drugo lice Dalmacije". Šibenik je grad koji je poznat kao onaj u Dalmaciji u kojem se navija za Šibenik, simpatizira Dinamo i baš ne voli Hajduk. Iako, naravno, u gradu ima navijača Hajduka ali više se za Hajduk navija oko Šibenika (Vodice, Brodarica, Srima, Rogoznica, Primošten, otok Žirje, Grebaštica, Ražanj, Sevid, Skradin, Čista Mala, Čista Velika, Stankovci, Murter, Pirovac, Drage, Pakoštane itd) nego u samom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo