FRANCUSKU ZVIJEZDU U MANCHESTER UNITEDU MIJENJA NOGOMETAŠ KOJEMU MAJKA KONTROLIRA KARIJERU: / Otkrivena zamjena za Pogbu

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Umjesto Francuza stiže problematični Francuz

3.6.2019.
12:57
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Engleski nogometni velikan Manchester United pronašao je zamjenu za Paula Pogbu, ukoliko francuski veznjak ovoga ljeta napusti Old Trafford.

Umjesto Pogbe u redove 'Crvenih vragova' dolazi njegov sunarodnjak Adrien Rabiot kojem je istekao ugovor s Paris Saint-Germainom. ManU je Rabiotu ponudio 200.000 eura tjedne plaće te dodatnih pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematični Francuz

Rabiot je propustio drugi dio sezone nakon što je odbio trenirati i produžiti ugovor s Parižanima nakon čega je suspendiran.

Image
Foto: AFP

Adrien Rabiot

U zimskom prijelaznom roku bio je korak do prelaska u Barcelonu, no transfer je propao, kako prenose španjolski mediji, zbog njegovih nerealnih zahtjeva. O njegovoj karijeri brine se majka Veronique, koja mu je također zbog financijskih razloga, upropastila i transfer u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki interes za njegove usluge pokazali su Bayern i Tottenham, no ponuda s Old Trafforda je najizdašnija.

Novac s kojim će mama biti sretna

Rabiot bi na Old Traffordu trebao zamijeniti Paula Pogbu koji je navodno prihvatio ponudu Real Madrida od 12 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo