FRANCUSKI NOGOMETNI SAVEZ RIJEŠIO VAŽNO PITANJE: / Legenda ostaje na klupi do kraja Eura 2020.

Image
Image

Didier Deschamps vodit će francusku nogometnu reprezentaciju do završetka Eura 2020. godine, potvrdio je Francuski nogometni savez.

31.10.2017.
18:19
VOYO logo

Deschamps (49) je kao pobjednik kvalifikacijske skupine odveo Francusku izravno na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, a Francuzi su u 10 kvalifikacijskih utakmice imali samo jedan poraz u skupini sa jakom Švedskom i Nizozemskom. Iz Saveza su odmah reagirali i produžili ugovor za još dvije godine s bivšim veznjakom, koji je igrao za Francusku kada su 1998. godine osvojili jedini naslov svjetskih prvaka.

"Didier je za mene najbolji izbor i tu nije bilo nikakve dvojbe. Izvršni odbor Saveza je bez ijednoga glasa protiv prihvatio novi ugovor", kazao je čelni čovjek francuskog nogometa Noel Le Graet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deschamps je izbornik od 2012. godine, na SP 2014 stigao do četvrtfinala kada su ispali od Argentine, a na prošlom Euru su kod kuće izgubili finale od Portugala. Kao trener je vodio Monaco, Juventus i Olympique Marseille, a kao francuski izbornik Deschamps ima 43 pobjede, najviše od svih koji su ikad vodili Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo