Bayernov majstor se oprasta u Brazilu

Bayernov 31-godisnji krilni napadac Franck Ribery najavio je da ce u Brazilu odigrati svoje zadnje svjetsko prvenstvo u dresu francuske reprezentacije.

21.5.2014.
21:21
VOYO logo

Riberyju ce to biti vec treci nastup na svjetskim prvenstvima. U francusku selekciju se progurao uoci Svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemackoj, na kojem je odigrao sve utakmice, ukljucujuci i finalnu, u kojoj su Francuzi na penale izgubili od Italije. Na toj je smotri u pobjedi nad Spanjolskom 3:1 zabio i svoj prvi gol za reprezentaciju.

Sudjelovao je i u neslavnoj epizodi ''tricolora'' 2010. godine u Juznoafrickoj Republici, kada su pod vodstvom tadanjeg izbornika Raymonda Domenecha osvojili samo jedan bod u tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, Svjetsko prvenstvo u Brazilu za mene ce biti zadnji nastup na tom natjecanju. Moramo nesto napraviti u Brazilu. Jednostavno, moramo pokusati osvojiti titulu prvaka", izjavio je Ribery za francusku radijsku postaju RTL.

Ribery je u dresu Francuske zabio 16 golova u 80 nastupa. Dodao je kako se nada da ce biti u planovima izbornika za Euro 2016. godine kojem ce Francuska biti domacin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo