[FOTO, VIDEO] NAJMODERNIJI I NAJLJEPŠI STADION U HRVATSKOJ IZ DANA U DAN RASTE: / 'Ni koronavirus nas nije zaustavio'

Image
Foto: Screenshot/NK Osijek/Net.hr

'Moram priznati kako nas je korona u nečem i u sporila, ali nas nije zaustavila, spriječila'

3.11.2020.
14:34
Screenshot/NK Osijek/Net.hr
VOYO logo

I dok se u Zagrebu još uvijek vode debate, raspravlja i prebacuje loptica o tome tko bi trebao, gdje i kako, obnoviti Maksimir ili napraviti potpuno novi nacionalni stadion, u Osijeku na Pampasu u naselju Retfala napreduju radovi na stadionu, koji iz dana u dan dobiva jasne konture i sve je veći i veći, čime se NK Osijek pohvalio na društvenim mrežama...

Image
Image

'Kraj listopada na Pampasu'

Image
'IGRAČI DINAMA ZOVU MENE, A TO ŠTO SU ME NAVIJAČI VOLJELI MOŽDA JE U MAKSIMIRU BIO I NAJVEĆI PROBLEM': /

Nenad Bjelica za Net.hr otvorio dušu

Image
'IGRAČI DINAMA ZOVU MENE, A TO ŠTO SU ME NAVIJAČI VOLJELI MOŽDA JE U MAKSIMIRU BIO I NAJVEĆI PROBLEM': /

Nenad Bjelica za Net.hr otvorio dušu

"Kraj listopada na Pampasu" naslov je objavljenog videa NK Osijek u kojem se detaljno vidi koliko je narastao stadion koji u Hrvatskoj svi željno iščekuju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi osječki stadion imat će nešto više od 12 tisuća mjesta i bit će u potpunosti natkriven. Igrači će imati luksuzne svlačionice sa saunama i bazenima. U sklopu stadiona će biti i klupski fan shop. Čitav projekt izgradnje stadiona i trening-kampa koštat će oko 35 milijuna eura. Kad se stadion završi, definitivno će biti najljepši stadion u Hrvatskoj.

"To bez daljnjega. O tome hoće li se eventualno stadion izgraditi i prije roka, ovisit će o okolnostima oko koronavirusa i svega što ide uz to. Ovo drugo ide sve po planu", kazao nam je glasnogovornik NK Osijek Mario Mihić i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

James Ward-Prowse of Southampton celebrates scoring the opening goal. Southampton v Everton, Premier League, Football, St Mary's Stadium, Southampton, UK - 25 Oct 2020,Image: 565456669, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

"Moram priznati kako nas je korona u nečem i u sporila, ali nas nije zaustavila, spriječila".

Uzbuđeni Bjelica

Trener Osijeka Nenad Bjelica posebno je uzbuđen što se gradi stadion. Uostalom kao i zbog čitavog projekta, zbog kojeg je i prihvatio posao u NK Osijek...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, njemu je to sigurno dodatni motiv, da momčad pod njegovim vodstvom zaigra na novom stadionu u nekom prestižnom europskom natjecanju", dodaje Mihić.

Inače, iz kluba su putem svoje web stranice obavijestili još prije kako su u proteklom ljetnom razdoblju završeni svi predgotovljeni montažni elementi, takozvani "dvostruki L“ na tribinama Sjever, Istok i Jug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završena je krovna konstrukcija za istočnu tribinu, to je zadnje što je napravljeno, da su ugradbeni elementi napravljeni na svim tribinama i sve ide svojim tokom. Formalno pravno smo morali produžiti rok", objašnjava nam Mario Mihić.

Image
Image

Također, na istim je dijelovima stadiona izgrađena i Sky promenada. Ništa manje važno za istaknuti je činjenica da su završeni grubi armirano-betonski i zidarski radovi na posebnoj energetskoj zgradi u kojoj će biti spremnici za navodnjavanje svih terena, kao i sva plinska i strojarska postrojenja za funkcioniranje budućeg stadionskog zdanja i kampa Škole nogometa NK Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uređen je kanal Pampas

Nadalje, uređen je kanal Pampas koji će skupljati svu oborinsku vodu unutar stadionskog kompleksa. Bitno je i ovaj puta naglasiti kako se sve odvija planiranom dinamikom, a u klubu se nadaju što ugodnijoj zimi bez većih padalina, kakve su bile i posljednje dvije, kako ne bi bilo nekih dužih zastoja uvjetovanih vremenskim neprilikama u razdoblju koje je pred nama.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo