[FOTO] REBIĆA NAVIJAČI RAZVALJUJU PO TWITTERU: / Procurila slika iz svlačionice Milana, pogledajte što Hrvat radi prije utakmice

Image
Foto: Profimedia, IPA

Sat vremena uoči utakmice s Napolijem Rebić se nakratko pojavio na TV-u

25.11.2019.
8:32
Profimedia, IPA
VOYO logo

Kako sada stvari stoje, drugi najskuplji hrvatski igrač i srebrni Vatreni, Ante Rebić, napravio je životnu pogrešku kada je ovoga ljeta svlačionicu Eintrachta odlučio zamijeniti onom AC Milana. A realno, Hrvat nije mogao niti znati kakvo će ga rasulo dočekati jer planirano je početkom sezone, kada je Rebić i dolazio, da će Milan napadati mjesta koja vode u Ligu prvaka, a trenutačno su među ekipama koje se bore za opstanak.

Rebić se nije uklopio u momčad Milana, kao niti većina novopridošlih igrača, a kako kod "rossonera" nitko nije uspostavio red nakon odlaska Gennara Gattusa, zapravo se malo koga uopće može istaknuti i reći da je u formi. No, Rebića ove sezone baš neće. Odigrao je samo 177 minuta za Milan ove sezone, a učinka u golovima i asistencijama nema. Da stvar bude gora, Rebić se ovog vikenda i ozlijedio, morao je napustiti teren nakon samo 45 minuta igra zbog povrede koljena, a nakon toga su ga na društvenim mrežama napali navijači jer nije baš odigrao briljantno poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481047840, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)7980659747 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Uhvaćen u nezgodnom trenutku

Mislite da je tu kraj nesrećama za Rebića? Pa ne baš. Naime, sat vremena uoči spomenute utakmice s Napolijem, u kojoj se ozlijedio, Rebić se nakratko pojavio na televizijskom programu Sky Sport Italije. Našao se u kadru sa suigračima Franckom Kessieom i Lucasom Bigliom, a sva su trojica bila pomalo nezainteresirana i kratila vrijeme gledajući u mobitele.

Premda je kadar trajao samo nekoliko sekundi, bilo je to dovoljno da netko opali snimku zaslona i postavi je na Twitter, a tamo... Tamo je krenula salva kritika na njihov račun. Predbaciju im nezainteresiranost, neprofesionalnost i prije svega nepoštovanje prema klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest se proširila i Europom, pa tamo talijanska Gazzetta na isti način prenosi ovu informaciju, a neki su njemački mediji ovaj prizor proglasili skandaloznim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo