[FOTO] PRIZOR KOJI SLAMA SRCA SVAKOG LJUBITELJA NOGOMETA: /

Rebićev suigrač u suzama potpuno sam šetao terenom nakon utakmice

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice ostao je još neko vrijeme na stadionu i suzama je šetao terenom

2.8.2020.
12:07
Profimedia
VOYO logo

Fantastični i preporođeni Milan je uvjerljivo s 3-0 slavio na San Siru protiv Cagliarija, ali ovaj put bez Ante Rebića, koji je suspendiran zbog kartona. Među strijelce se upisao i Zlatan Ibrahimović, ali je usput i promašio penal.

No, ovu je utakmicu obilježila i jedna poprilično emotivna scena. Bila je to posljednja utakmica veznjaka Milana, Giacoma Bonaventure, a on je oproštaj od svog kluba dosta teško podnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ESCLUSIVA MILAN - 01 agosto 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Cagliari Nella foto: Giacomo Bonaventura

EXCLUSIVE MILAN - Agoust , 01 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Cagliari In the pic: Giacomo Bonaventura,Image: 548978885, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nakon utakmice ostao je još neko vrijeme na stadionu i suzama je šetao terenom te je na kraju čučnuo i isplakao se te krenuo prema svlačionici. Šteta što nije bilo navijača da ga pozdrave, a zaslužio je svakako jer je za Milan odigrao 184 utakmice i pritom postigao 35 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo