FOTO: / Olić je na selu!

Sve ima svoje prednosti i mane. Ivica Olić je vrijeme oporavka od ozljede iskoristio za posjet rodnom Davoru, pitomom slavonskom selu gdje je dan proveo s obitelji.

11.3.2011.
13:27
VOYO logo

Ivica Olić i dalje provodi program rehabilitacije nakon jednogodišnje pauze zbog ozljede koljena, a ovih dana boravi u Hrvatskoj, u rodnom Davoru. Ola je na putu povratka vrhunskom nogometu, doktori su mu prognozirali još pet godina igranja na vrhunskoj razini, ali on trenutno razmišlja samo o povratku na teren.

Vrijeme boravka u Hrvatskoj iskoristio je i za primanje nagrade za najboljeg igrača 2010. godine u izboru Večernjeg lista. Trofej 'Pobjednik' primit će u obiteljskom okruženju, uz majku Anu, oca Ivana, sestru Dubravku i brata Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam bio klinac, maštao sam o tome da ću jednog dana napraviti veliku karijeru, a kada sam počeo profesionalno igrati nogomet, jedan od ciljeva bio mi je da postanem nogometaš godine. Pogledajte listu svih osvajača (najbolji Davor Šuker sa šest trofeja, Dado Pršo je iza njega sa tri..., a tu su još Boban, Prosinečki, Bokšić...) i bit će vam jasno o kakvom se prestižu radi", ponosan je Bayernov napadač što je izabran za najboljeg u društvu Luke Modrića (95 bodova) na drugom mjestu, te Darija Srne (86) na trećem.

Pobjednika je izabrao žiri sastavljen od bivših reprezentativaca (Butina, Bulat, Šimić, Živković, Krznar, Mornar, Čelić, Mustedanagić, Rukljač, Krpan, Deverić), koji je Ivici dodijelio 103 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102280795006 arti-201103070868006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo