FOTO: / 'Naježio sam se kako mi je lijepo!'

Nakon što je Dinamo osvojio šestu titulu u nizu, izvršni predsjednik je u prigodoj zdravici istaknuo: 'To je nešto što vjerojatno nitko nikad na ovim prostorima nije napravio.

24.4.2011.
18:45
VOYO logo

Nakon pobjede nad Osijekom, nogometaši Dinama i njihov trener na travnjaku su proslavili naslov prvaka. Vahid Halilhodžić je svoje dečke počastio skupim šampanjcem ('al me koštao', kaže Vaha), a oni su ga bacali u zrak. Sve se to odvijalo pred praznim tribinama.

I članovi uprave, stručnog stožera te zaposlenici klub predvođeni Mirkom Barišićem također su nakon utakmice nazdravili šestom uzastopnom naslovu prvaka. Prigodnim 'slovom' okupljenima se obratio izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosimo se činjenicom što imamo šest naslova prvaka zaredom; nešto što vjerojatno nitko nikad na ovim prostorima nije napravio. Istina je da smo se svi skupa navikli, no bio sam sada u svlačionici i sav sam se naježio kako sam se lijepo osjećao. Svi smo sretni i zadovoljni i pred nama su pripreme za finale Kupa i onda one za Europu", rekao je Maminjo za službenu klupsku sranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče igrača, jedan od najoduševljenih osvojenom titulom bio je - stranac. Portugalac Tonel je dosad u karijeri uglavnom osvojio nekoliko Kupova, ali nikad prvenstvo.

"Osvojio sam nekoliko Kupova, ali ovo mi je prvo prvenstvo i jako sam sretan. Mislim da smo zaslužili ovaj naslov, najbolji smo i tablica to pokazuje. Čestitke svim suigračima, treneru, upravi i svima koji rade u klubu jer pokazali smo da smo puno bolji od svih ostalih", rekao je branič koji je možda i najbolja Mamićeva kupovina u posljednjih nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je sjajan! Ovo mi je četvrti naslov, ali prvi da sam baš direktno sudjelovao. Presretni smo, jedan poraz u osam mjeseci sve govori. Mislim da smo zaslužili titulu. Što se tiče konkurencije, najbolja smo momčad u državi i nitko nam ne može ništa kada smo pravi. To što su se ljudi zasitili ne znam kako bi objasnio jer ja se kao navijač Dinama nadam da će moj klub biti još 100 puta zaredom prvak Hrvatske. Meni nije i nikad mi neće biti dosta. Gladan sam svake nove pobjede", izjavio je vratar Ivan Kelava, prenosi Dinamova klupska stranica.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104220763006 arti-201104220405006 arti-201104210238006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo