[FOTO] MODRIĆU I EKIPI POZLIT ĆE KADA VIDE ŠTO SU IM MEDIJI NAPRAVILI: / Luka na naslovnici Munda - 'Iz lošega u još gore'

Image
Foto: Profimedia

Prijeti mu igranje u Europa ligi na proljeće, a to je nešto što se nikada u povijesti kluba nije dogodilo

2.12.2020.
8:48
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Šahtara iz Donecka po drugi su put ove sezone svladali madridski Real u skupini B Lige prvaka, nakon slavlja 3-2 u 1. kolu u Madridu, ukrajinski prvaci bili su bolji i u 5. kolu u Kijevu sa 2-0 (2-0).

Pogotke za Šahtar postigli su Dentinho (57) i Solomon (82). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitav susret za Real koji će tako prolazak u osminu finala morati tražiti u posljednjem kolu kada za osam dana dočekuje Borussiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Šahtar je dostigao Real na ljestvici, oba sastava sada imaju po sedam bodova, jedan manje od vodeće Borussije iz Moenchengladbacha, koja od 21 sat dočekuje posljendnjeplasirani Inter koji ima dva boda.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric kicks the ball during the UEFA Champions League Group B football match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid at the Olimpiyskiy stadium in Kiev on December 1, 2020.,Image: 572866682, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Oštra kritika medija

Real je u gadnim problemima. Prijeti mu igranje u Europa ligi na proljeće, a to je nešto što se nikada u povijesti kluba nije dogodilo, treneru Zinedineu Zidaneu prijeti otkaz i štoviše već se spominju Mauricio Pochettino ili Raul kao zamjenici, a danas, eto, naslovnice španjolskih medija vrište o porazu i velikoj krizi u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Totalna kriza", "Iz lošega u još gore", "Strmoglavi pad Real Madrida prenesen i u Ligu prvaka", samo su neki od napisa po španjolskim tiskanim i digitalnim medijima, a za sada je najdalje otišao Mundo Deportivo, koji je baš Modrića postavio na naslovnicu, a njihov je novinar bio podosta izravan u svojoj kritici.

"Realov slobodan pad iz La Lige preslikao se u Ligu prvaka. Činilo se da bi Liga prvaka mogla biti oaza u kojoj ćemo zaboraviti na probleme u domaćem nogometu, ali nije tako. Ovoj momčadi treba cijela vječnost za zabijanje pogotka. Niti povratak Benzeme niti Asensiova najbolja utakmica u posljednjih nekoliko mjeseci nisu bili dovoljni da se situacija promijeni i da nestane taj pesimizam. Porazom od Šahtara, Real više ne ovisi o sebi u Ligi prvaka i morat će se vaditi protiv BMG-a, odnosno čekati rasplet Šahtara i Intera", piše tako novinar Munda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali uglavnom pišu o vjerojatnoj smjeni Zinedinea Zidanea, odnosno o tome tko bi ga trebao naslijediti i zašto Francuz mora otići.

Image
Image

Foto: Marca

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo