[FOTO] MODRIĆ I EKIPA UPALI U SREDIŠTE KAOSA: / Proživljavali pravu dramu - 'Što je ovo, držali su nas četiri sata kao zamorce'

Image

Nogometaši Reala stigli su u zrakoplov prije 19 sati i očekivali su da će brzo poletjeti, ali u zrak su se vinuli tek oko 22:50

9.1.2021.
8:35
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida našli su se u veoma neugodnoj situaciji u petak navečer. Naime, čak su četiri sata morali čekati u zrakoplovu u madridskoj zračnoj luci prije nego što je njihov zrakoplov dobio dozvolu za polijetanje prema Pamploni gdje igraju sljedeću utakmicu.

Zračna luka bila je u potpunosti zatvorena zbog snažne oluje, Filomene, koja je pogodila i zabijelila Španjolsku. Nogometaši Reala stigli su u zrakoplov prije 19 sati i očekivali su da će brzo poletjeti, ali u zrak su se vinuli tek oko 22:50. Španjolski mediji tvrde kako su igrači u zrakoplovu digli veliku bunu, te da su bili veoma frustrirani pa čak i tjeskobni. Uprava je pak prozvala vodstvo španjolske lige jer utakmica nije ranije otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je kaos! Držali su nas u zrakoplovu kao zamorce! Doći ćemo u Pamplonu s četiri-pet sati zakašnjenja, igrači su bijesni", prenose španjolski mediji riječi igrača Reala koji su zapeli u zrakoplovu. No, srećom let je dobro prošao i sretno su stigli u Pamplonu gdje će u subotu igrati susret 18. kola La Lige protov Osasune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo