[FOTO] LOVREN PODRŽAO VLASNIKA KOJI JE OTVORIO TERETANU U ZAGREBU: / Evo što mu je Vatreni poručio putem svog Instagrama

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Klarić je dobio podršku dijela javnosti, a među njima je i naš slavni nogometaš, reprezentativac i član Zenita iz Sankt Peterburga, Dejan Lovren

1.2.2021.
20:23
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački policajci priveli su ponedjeljak ujutro vlasnika teretane Quantum Premium Gym na zagrebačkoj Trešnjevci Andriju Klarića nakon što je otvorio objekt suprotno protuepidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

U policiji su, ne otkrivajući identitet, potvrdili da su Klarića priveli i da je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojega će biti poznato hoće li i za koje kazneno djelo odnosno prekršaj biti prijavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji nisu željeli otkrivati detalje, poput broja posjetitelja otvorene teretane, najavljujući priopćenje za javnost. Klarić je još ranije na svom Facebook profilu najavio otvaranje teretne za ponedjeljak u šest sati, a policajci su ga odveli dok su ljudi vježbali.

Image
Image

Photo: Robert Anić/PIXSELL

Podržao ga i Lovren

Policajci su još navečer došli ispred teretane, a Klarić po pisanju medija tvrdi da je prevaren, da više nikome ne vjeruje te da je lockdown bio nepotreban i nije imao efekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klarić je dobio podršku dijela javnosti, a među njima je i naš slavni nogometaš, reprezentativac i član Zenita iz Sankt Peterburga, Dejan Lovren.

"Podrška Andriji Klariću", napisao je Lovren na svom Instagram-storyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo