[FOTO] LEO MESSI SE KONAČNO OGLASIO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: /

'Sve je laž. Na sreću, nitko nije povjerovao...'

Image
Foto: Profimedia

Messi će početkom ovog ljeta napuniti 33 godine, što za takvu klasu od igrača ne bi trebao biti nikakav problem

10.4.2020.
11:45
Profimedia
VOYO logo

Novinar TNT-a MartinCastilla objavio je u srijedu da bi najbolji nogometaš na svijetu, 32-godišnji as Barcelone LionelMessi, iduće sezone mogao braniti boje Intera. Naveo je kako Nerazzurri rade sve kako bi ga doveli iz Barcelone i da to nije samo san nego da stvarno postoji mogućnost da im se ostvari ta želja. Rekao je i da ga osim Intera želi i njegov klub iz djetinjstva Newell’s Old Boys.

Image
MESSI I BROZOVIĆ IDUĆE SEZONE POSTAJU SUIGRAČI? /

Iz Argentine stigle nevjerojatne vijesti

Image
MESSI I BROZOVIĆ IDUĆE SEZONE POSTAJU SUIGRAČI? /

Iz Argentine stigle nevjerojatne vijesti

Messiju je do isteka ugovora ostala još jedna godina. Kako je posljednjih mjeseci u napetim odnosima s vodstvom kluba, pogotovo sa sportskim direktorom EricomAbidalom, s kojim je ušao u sukob, počele su kružiti glasine da će napustiti Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, tome nije pomogla niti stavka u njegovom ugovoru. Navodno tamo stoji da može besplatno otići godinu dana prije njegovog isteka.

Messijev komentar

Sada se Messi oglasio o tim nagađanjima i na Instagramu objavio fotografiju tog članka na TNT-u i stavio hashtag #FakeNews (lažne vijesti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su lažne vijesti, a isto vrijedi i za dio o Newell's-u. Oboje je laž. Na sreću, nitko im ne vjeruje", napisao je Messi uz to.

Uskoro postaje 33-godišnjak

Messi će početkom ovog ljeta napuniti 33 godine, što za takvu klasu od igrača nije nikakav problem. Problem za čelništvo Barcelone mogla bi biti činjenica da je Argentinac sve više u konfliktu sa svojim šefovima, prije svega Abidalom.

No, sudeći prema njeogovom posljednjem postupku, mogao bi na Camp Nou ostati još dugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo