[FOTO] I NOGOMETNE ZVIJEZDE PLAČU, ZAR NE? / Neymar se raspao i na Instagramu objavio dramatično pismo - 'Ne znam mogu li izdržati'

Image

'Tuga je velika, bol je neizmjerna i plač je stalan. Još jednom ću morati prekinuti raditi ono što najviše volim'

11.2.2021.
19:11
VOYO logo

Francuski nogometni prvak Paris SG objavio je kako će sljedećih mjesec dana biti bez svog brazilskog napadača Neymara zbog ozljede aduktora lijeve noge koju je zadobio u susretu 3. kola Francuskog kupa protiv Caena u srijedu.

Neymar će tako sigurno propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone koji je na programu za pet dana, no mogao bi se vratiti na teren upravo za uzvrat na Parku prinčeva 10. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Neymar JR of PSG during the french cup match between SM Caen and PSG at the stade Michel d'Ornano on wednesday febuary 10th, 2021. Caen. France. PHOTO: CHRISTOPHE SAIDI / SIPA.//04SAIDICHRISTOPHE_SAIDI013943/2102110821/Credit:CHRISTOPHE SAIDI/SIPA/2102110839,Image: 590253128, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Neymar je podosta loše podnio ovu novu ozljedu i kako se čini emotivno se raspao te je sve odlučio prenijeti svojim navijačima putem Instagrama. Kazao im je da mu je dosta da ga svi tuku na terenu i da samo želi igrati nogomet.

"Tuga je velika, bol je neizmjerna i plač je stalan. Još jednom ću morati prekinuti raditi ono što najviše volim, a to je igrati nogomet. Ponekad mislim da je problem moj stil igre jer driblam i stalno dobivam batine. Ne znam jesam li problem ja ili ono što radim na terenu. To je tužno. Pretužno mi je kad slušam igrače, trenere, komentatore kako viču: 'treba ga udarati', 'pada, pada, stalno pada', 'samo plače', 'razmaženi klinac'… Iskreno, razočaran sam i tužan i bojim se da ne znam koliko dugo mogu izdržati. Samo želim biti sretan igrajući nogomet, samo to", stoji u dramatičnoj poruci Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo