FOTO: / Hajduk doživio katastrofu! Tudor poludio... Intervenirali redari!

Nogometaši Hajduka u 33. kolu prvenstva doživjeli su novi poraz.

26.4.2014.
19:51
VOYO logo

Hajduk je definitivno u krizi. Nakon debakla od Dragovoljc (4:1) i remija protiv Lokomotive (2:2) u kojem su Bijeli imali dobivenu utakmicu, susret protiv Slavena trebao je biti prilika Splićanima da se izvuku iz ponora. S druge strane Slaven je u žestokoj borni za ostanak i svaki bod je bitan, a samo ozbiljan pristup protiv Hajduka može donijeti pozitivan rezultat.

Bijeli se još nisu ni snašli, a Belupo je već mogao do vodstva. Glavina se iznenada našao u gol šansi, ali je s desetak metara poslao loptu pored vrata. Odmah na drugoj strani uzvraća Sušić, ali njegov udarac odsjeda na vratnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Hajduk je zagospodario terenom, a uslijedile su dvije sjajne prilike. U 10. minuti Tima je dobio upotrebljivu loptu, oslobodio se svog čuvara ali je njegov udarac bio neprecizan. Samo četiri minute poslije tuče Bradarić iz daljine, a Picak je krajnjim naporom odbio loptu.

I onda šok za Bijele! Delić u 18. minuti tuče iz daljine, Kalinić brani, a na odbijanac je natrčava Glavina i šalje loptu u mrežu. 17 minuta poslije Hajduk ostaje s igračem manje, Vršajević je napravio oštar prekršaj na ruku kaznenog prostora, a sudac Matoc ga bez puno razmišljanja šalje u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute prije kraja poluvremena Slaven dolazi do 2:0. Ubačaj iz kornera sletio je točno na glavu Fuštara a ovaj takvu priliku pretvara u novi pogodak. U nastavku prva prava prilika stigla je u 55. minuti. Delić prošao po strani, ušao u kazneni prostor gostiju i snažno opalio, no pored gola. Hajduk je uzvratio šest minuta kasnije preko Maglice, ali ni njegov udarac ne uspijeva probiti Picaka. Novi udarac za Bijele stigao je u 69. minuti. Kontra domaćina, lopta je došla do samog Vugrinca, a napadač njegovog kalibra takve šanse ne propušta.

Hajduk do kraja utakmice nije uspio stvoriti ozbiljniju priliku za pogodak, a u 90. minuti Matoc je zbog prigovora pokazao Tudoru put prema tribini. Trener Hajduka odbio je izaći s terena, onda je intervenirala redarska služba koja ga je doslovno izbacila s terena. Hajduk definitivno ponovno proživljava teške dane, a nastavili li ovako moglo bi se dogoditi da Bijeli izgube i nastup u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo