[FOTO] BROZOVIĆ SE OGLASIO NAKON ČUDESNE UTAKMICE U LIGI PRVAKA: / Na Instagramu je navijačima napisao samo jednu riječ

Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozović je odigrao čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić u igru ušao u 87. minuti

2.12.2020.
14:57
Profimedia
VOYO logo

Milanski Inter uspio je upisati pobjedu u pretposljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, a slavili su protiv Borussije s 3:1. U Moenchengladbachu je Inter poveo golom Darmiana koji je jakim udarcem iskosa s desne strane svladao Sommera kojemu je lopta prošla kroz noge.

Domaći je sastav izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Plea glavom svladao Handanoviča. Novo vodstvo Interu osigurao je Lukaku u 64. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca Brozovića. Brozović je osvojio loptu na sredini igrališta i poslao okomicu prema Lukakuu, a odlični je belgijski napadač s vrha kaznenog prostora uputio precizan udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio jedan od najboljih

Devet minuta potom Lukaku je svojim drugim golom povisio na 3-1, ovaj put asistent je bio Hakimi. Nadu domaćima svojim je drugim golom vratio Plea u 76. minuti, no do kraja susreta rezultat se nije mijenjao.

Marcelo Brozović je odigrao čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić u igru ušao u 87. minuti. Brozović je odigrao uistinu fantastičnu utakmicu i bio je jedan od najboljih na terenu, a nakon pobjede oglasio se na Instagramu s kratkom porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo" +3", napisao je Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo