[FOTO] BJELICU ČEKA PAKAO NA NOVOM POSLU? Osvanuo ogroman transparent s brutalnom porukom: / 'Potpisao si s vragom'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je dobar dio navijača Osijeka prihvatio dolazak Bjelice s oduševljenjem, jednom dijelu njegovo imenovanje nije baš najbolje sjelo

5.9.2020.
20:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvoligaš Osijek objavio je u subotu da je Nenad Bjelica (49) novi trener kluba, te da će biti predstavljen javnosti na prigodnoj konferenciji za novinare u 13 sati na gradilištu novog stadiona na Pampasu.

Bjelica će na trenerskoj klupi Osijeka naslijediti Ivicu Kuleševića, s kojim je raskinuta suradnja nakon loših rezultata na startu nove sezone. Bjelica je počeo igračku karijeru u Osijeku, a sada se vraća u ulozi trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je dobar dio navijača Osijeka prihvatio dolazak Bjelice s oduševljenjem, jednom dijelu njegovo imenovanje nije baš najbolje sjelo. Kohorta je tako izvjesila ogroman transparent u gradu s oštrom porukom za Bjelicu.

Poruka za Bjelicu

"Prestao si biti legenda grada kada si stavio potpis na ugovor kod vraga", stoji u poruci, a na Facebook stranici Bijelo-plava birtija, na kojoj se okupljaju najvjerniji navijači kluba, stoji i objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poruka Kohorte vezana uz dolazak trenera Bjelice kod podvožnjaka na Trpimirovoj. Prema navodima koji su došli do nas , postoji i drugi dio poruke koji glasi : "ne prosipaj demagogije trule, radi u miru ali krećeš od nule"Iskreno se nadamo kako će rad i rezultati cijelog novog stručnog stožera biti onakvi kakvima se nadamo i kakve priželjkujemo te da će time bilo kakve podjele po ovom pitanju s vremenom nestati", objasnili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, porukom se aludira na Bjeličinu suradnju sa Zdravkom Mamićem, odnosno Dinamom, zbog čega je u Osijeku precrtan njegov mural.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo