[FOTO] BIZARAN INCIDENT NA UTAKMICI HAJDUKA: / Jeste li vidjeli što se dogodilo sredinom drugog poluvremena?

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Navijači su vjerojatno bili revoltirani lošom igrom momčadi pa su na ovaj ružan način iskazali svoje nezadovoljstvo

16.6.2020.
21:27
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 29. kola Prve HNL Hajduk je u utorak na Poljudu protiv Varaždina, koji se bori za opstanak, izgubio sa 2-3, s tim da su gosti na poluvremenu vodili 3-0.

U prvih 45 minuta briljirao je varaždinski napadač 23-godišnji Kolumbijac Jorge Obregon, koji je u 19. minuti poveo kontranapad i potom uposlio Domagoja Drožđeka, koji je pogodio za 1-0. Vodstvo gostiju povećao je u 24. minuti Petar Mamić, koji je sa 22 metra zatresao mrežu. Obregon je kreirao i akciju u 40. minuti, a strijelac je opet bio Drožđek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

16.06.2020., Split - Utakmica 29. kola HT Prve lige izmedu Hajduka i Varazdina pred praznim tribinama na Poljudu.Samuel Edouk, Mijo Caktas Photo:

U nastavku Hajduk se pribrao, te u 49. minuti 18-godišnji Mario Vušković lijepim udarcem smanjuje vodstvo gostiju. Hajdukov veznjak Mijo Caktaš se i u trećoj utakmici nastavka prvenstva upisao u strijelce, u 74. minuti pogodio je s 20 metara i domaćini su smanjili zaostatak na 2-3, a to je na kraju bio i konačan rezultat.

Inače, utakmicu je obilježio i jedan pomalo bizaran incident. Naime, u 63. minuti utakmice na teren je doletjela signalna raketa, očito ispaljena negdje izvan stadiona. Navijači su vjerojatno bili revoltirani lošom igrom momčadi pa su na ovaj ružan način iskazali svoje nezadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dalmatinski portal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo