Iskrcao 100 milijuna eura pa 'ispalio': 'To je relativno jeftino'

Prašina oko najskupljeg transfera u povijesti nogometa još se nije slegla, a svoju ocjenu je iznio i predsjednik Reala Florentino Perez.

24.9.2013.
10:46
VOYO logo

Podsjetimo, Gareth Bale je u Madrid stigao iz Tottenhama za čak 100 milijuna eura, a prvi čovjek Kraljevskog kluba smatra da je dobro prošao.

"Bale je u Real stigao relativno jeftino. Dovođenje najboljih igrača na svijetu je Realova filozofija, a on je bio najbolji dostupan igrač ovog ljeta. Pratili smo ga dvije godine. Tottenham ga nije želio prodati, no kada smo čuli da je i Manchester United dao ponudu za njega, morali smo i mi. Njegov dječački san da igra za Real je na kraju presudio", izjavio je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mišljenje o ovoj temi dao je i umirovljeni njemački vratar Jens Lehmann, koji je od 2003. do 2008. branio za Arsenal.

"Iskreno, Arsenal je platio previše za Özila, ali to se dogodilo zato što je prije toga Bale otišao u Real za tako veliku cijenu. Nijedan igrač ne vrijedi toliko. Özilov transfer je puno bolji. Ne mislim da je razlika u vrijednosti između njega i Balea 50 milijuna eura. Ali tako funkcionira tržište kad klub poput Reala izgubi tlo", rekao je Lehmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo