Fizičari napravili probleme Biliću i reprezentativcima!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić i njegov stručni stožer odredili su plan priprema za važan ogled s Gruzijom koji se igra 3.

21.4.2011.
22:43
VOYO logo

Prvotno su Vatreni trebali biti stacionirani u hotelu Pastura na bračkim Postirama, no tamo ipak nema dovoljno mjesta. Planove im je pomrsio skup fizičara koji se održava u istom razdoblju kada su najavljene pripreme reprezentacije.

Kao zamjenu, stručni stožer našao je supetarski hotel Amor koji ima dovoljno mjesta. Ipak, i tu je iskrsnuo problem. Popratni sadržaj Amora odgovara potrebama igrača, no nogometni travnjak u Postirama udaljen je 7 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amor nam puno više odgovara. Ima 48 soba, a nama treba 45, što znači da ćemo imati cijeli hotel na raspolaganju. Popratni sadržaj je odličan", izjavio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran, te nadodao:

"Udaljenost hotela od travnjaka u Postirama ne bi trebao stvarati problem. Tri smo puta mjerili koliko nam treba autobusom do tamo i ispalo je 15 minuta, slično kao u Čatežu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvotni plan Slavena Bilića bile su pripreme u Sloveniji i Austriji, potom dolazak na Braču 29.svibnja. No, okupljanje će biti već 26. svibnja u Splitu ne bi li se na još bolji način igrači zbližili s Poljudom i gradom gdje ih nije bilo duže vremena. Dva dana poslije zakazan je put u Supetar.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104170047006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo