FIORENTINA UVJERLJIVOM POBJEDOM NAD FENJERAŠEM ZAVRŠILA SEZONU: / Badelj i Letica susret odgledali s klupe

Image
Foto: Profimedia

U kasnijem terminu odigrat će se posljednja četiri susreta ove sezone

2.8.2020.
20:40
Profimedia
VOYO logo

U prvoj utakmici nedjeljnog programa posljednjeg, 38. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je kao gost svladala SPAL u Ferrari sa 3-1 (1-1).

Goste je u vodstvo doveo Duncan (30), vrlo brzo izjednačio je D'Alessandro (39) i taj je rezultat vrijedio do same završnice kada je Fiorentina golovima Kouamea (89) i Pulgara (90+4-11m) ipak ostvarila pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Badelj ostao je na klupi Fiorentine kao i Karlo Letica kod SPAL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o ostanku u ligi

Fiorentina je sada 10. sa 49 bodova, koliko ima i deveta Verona, koja od 20.45 sati gostuje kod Geone, dok je SPAL prvenstvo okončao na posljednjem mjestu sa samo 20 bodova, pet manje od pretposljednje Brescije te će sljedeće sezone igrati u drugoj ligi.

Od 20.45 sati igrat će se posljednja četiri susreta ove sezone, a napeto će biti u Đenovi i Lecceu gdje će se odlučivati o tome koji će se klub pridružiti SPAL-u i Bresciji na putu u drugu ligu. Trenutačno 17. Geona, koja ima bod više od 18. Leccea, ugostit će na svom terenu Veronu te će u slučaju pobjede osigurati ostanak u Serie A, dok će Lecce, pak, uz domaću pobjedu protiv Parme trebati i pomoć Verone. U slučaju da Genoa i Lecce završe s istim brojem bodova, u prvoj ligi ostat će Genoa jer je bila bolja u međusobnim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo