Škoti ne mogu vjerovati da su im Hrvati ovo napravili

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) potvrdila je da je pokrenula disciplinski postupak protiv Škotske i Hrvatske zbog incidenata tijekom njihove nedavne međusobne utakmice na Hampden Parku.

28.10.2013.
15:12
VOYO logo

U posljednjem dvoboju skupine A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Škotska je pobijedila Hrvatsku 2:0. U jednom su trenutku hrvatski izgrednici prema terenu bacili baklju, što rumunjski sudac Ovidiu Hategan nije propustio spomenuti u svome izvještaju.

Hrvatski nogometni savez će zbog toga vjerojatno dobiti kaznu, ali postupak je pokrenut i protiv Škotskog nogometnog saveza koji je bio odgovoran za sigurnost na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo potvrditi da je pokrenut disciplinski postupak protiv Škotskog i Hrvatskog nogometnog saveza zbog prijavljenih incidenata tijekom kvalifikacijske utakmice odigrane 15. listopada. S obzirom da je istraga u tijeku, ne možemo davati daljnje komentare", poručila je glasnogovornica FIFA-e.

No, Škoti su zbog takve odluke u šoku jer smatraju da za takav čin hrvatskih navijača nisu odgovorni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/GnPjKuJir8g

"Ovo što su napravili hrvatski navijački je strašno, ovo kvari ugled svih škotskih navijača", istaknuo je Hamish Husband, glasnogovornik Tartan Armyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo