FERGUSONU SE SIGURNO OKREĆE U ŽELUCU: / ESPN razotkrio Crvene vragove, njihov potez izazvao podsmijehe u redovima velikana

Image
Foto: AFP

Ovakve stvari nisu im se mogle dogoditi kada je veliki sir Alex Ferguson vodio klub

10.10.2020.
9:39
AFP
VOYO logo

Čelnici Borussije Dortmund ostali su blago šokirani ponašanjem predstavnika Manchester Uniteda tijekom ovog prijelaznog roka. Kao što je poznato Crveni vragovi nisu uspjeli uvjeriti Nijemce da ima prodaju najveću zvijezdu Jadona Sancha. Saga je trajala cijeloga ljeta, ali Dortmund nije htio smanjiti cijenu ostavljenu na 108 milijuna funti.

ESPN navodi da je Ole Gunnar Solskjaer silno želio dovesti i Erlinga Haalanda, ali i taj posao bio je osuđen na propast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti portal tvrdi da su u Dortmundu ostali iznenađeni Unitedovom pregovaračkom taktikom oko Sancha, ali da ih je posebno šokirao potez posljednjeg dana prijelaznog roka kada su Englezi došli s ponudom za lijevog beka Nicu Schulza. Navodno su im ponudili milijun eura za jednogodišnju posudbu i preuzimanje njegove plaće na svoj teret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN piše kako je taj potez ostavio sve Borussiji zatečenima i to do te mjere da su počeli sumnjati u kompetentnost Unitedovih pregovarača i ljudi koji se bave sportskom politikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo