Ferguson je mislio da je umišljeni gad, a sada mu se 'klanja'

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson (70) otvoreno je rekao da bi volio vidjeti Josea Mourinha na svojem mjestu jednog dana kada se odluči umiroviti.

3.12.2012.
9:35
VOYO logo

"Jose Mourinho može biti menadžer u bilo kojem klubu. Nikada nisam mislio da bi netko mogao biti tako uspješan menadžer, bez da prije toga nije zaigrao nogomet na najvišoj razini. Međutim, njegova snažna osobnost nadoknađuje taj nedostatak", rekao je Ferguson te nastavio:

"Nakon njegove prve konferencije za novinare u Chelseaju pomislio sam: Bože, ovaj gad je umišljen! Govorio je svojim igračima da je poseban (The Special One) i da se pod njime utakmice ne gube. Kvragu! Dolazi u Englesku s takvim stavom i misli da je poseban… Međutim, to je sve napravio da njegovi igrači dobiju osjećaj nepobjedivosti i na kraju osvoje naslov", kaže Ferguson koji danas ima sjajan odnos s portugalskim stručnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put kada dođe kod mene zna prihvatiti šalu na vlastiti račun. Dosta ga zafrkavam i to mu ne smeta, već se smije zajedno sa mnom. Ne smeta mu što ga kritiziraju, jedino što ga zanima jest rezultat njegove momčadi na kraju sezone", zaključio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo