SJAJAN POČETAK /

Talijan debitirao na klupi Osijeka pa komentirao pobjedu: 'Nisam očekivao da ćemo primiti gol'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Igrač utakmice bio je Argentinac Ramon Mierez koji i u novoj sezoni nastavlja nizati golove

26.7.2024.
11:01
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek je u četvrtak sjajno otvorio sezonu, ali i europski put. U utakmici protiv Levadije na Opus Areni uvjerljivo je slavio rezultatom 5-1.

Image
STRUČNI KOMENTAR /

'Osijek je lagano prošao amatere, a novi Hajduk ne treba previše kritizirati. Normalno da im se to dogodilo'

Image
STRUČNI KOMENTAR /

'Osijek je lagano prošao amatere, a novi Hajduk ne treba previše kritizirati. Normalno da im se to dogodilo'

Igrač utakmice bio je Argentinac Ramón Miérez koji i u novoj sezoni nastavlja nizati golove budući da mu je za hat-trick trebalo manje od uvodnih 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Levadija povela u 8. minuti golom Ioana Jakovleva, Miérez je na to odmah imao odgovor i kaznio ih u 9., 18., i 27. minuti. Sudjelovao je i u četvrtom pogotku kad je asistirao Guedesu koji je pospremio za 4-1, a onda je utakmicu u 68. minuti zaključio Bukvić petim pogotkom.

Bio je to i debi novog trenera Bijelo-plavih Federica Coppitellija koji nakon utakmice nije skrivao oduševljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jako dobar rezultat i kapital pred uzvrat. Igrali smo protiv momčadi protiv koje je u ovom trenutku bilo dosta izazovno izaći na teren, koja nije banalna ekipa, a pogotovo zbog fizičkog stanja naše ekipe. Imali smo jako pozitivnih momenata, ali i problema, ali kroz rezultat se igračima vratio za sav rad koji su uložili u pripremama", rekao je Talijan pa dodao:

"Znam, ali nisam očekivao da ćemo primiti gol, sanjao sam nešto drugo. Što sam sanjao? Ja kad sanjam, sanjam da pobijedim 15:0. Jedan problem koji smo imali je kontrola posjeda lopte protivnika, što je bilo i za očekivati u ovom trenutku sezone, vidjelo se da se naš protivnik nalazi u drugačijem trenutku sezone, da su na neke situacije reagirali brže od nas. Nismo imali fluidnost koju smo željeli, a s druge strane bili smo jako opasni protiv protivnika koji rivalima ne pruža previše prilika. na kraju smo dobili što smo htjeli."

Uzvrat se igra za tjedan dana, a Osječani imaju vrlo velike šanse za prolaskom dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 19
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo