FAVORITI EURA: / Španjolski izbornik poslao poruku hrvatskim nogometašima

Image
Foto: AFP, CESAR MANSO

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque smatra da su njegovi igrači spremni za nadolazeći Euro, ali i upozorava da postoji mnogo kandidata naslov prvaka.

1.6.2016.
22:10
AFP, CESAR MANSO
VOYO logo

Španjolska reprezentacija u Francuskoj će braniti naslove osvojene 2008. i 2012. godine što je misija koja neće biti nimalo laka. Del Bosque, čiji su odabranici u skupini D zajedno s Hrvatskom, Češkom i Turskom, ipak vjeruju u treći vezani naslov najbolje momčadi Starog kontinenta i četvrti ukupno (prvaci su Španjolci bili i 1964. na turniru na kojem su bili domaćini).

Sanjaju o obrani naslova

Dodatno je samopouzdanje Španjolska nabildala uvjerljivom 6:1 pobjedom protiv Južne Koreje u utakmici odigranoj u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FURIOZNA FURIJA: /

Španjolci poslali strašnu prijetnju Hrvatskoj, Iker Casillas ušao u povijest!

Image
FURIOZNA FURIJA: /

Španjolci poslali strašnu prijetnju Hrvatskoj, Iker Casillas ušao u povijest!

"Napredovali smo posljednjih dana i spremni smo za početak Europskog prvenstva. No, imamo protiv sebe vrlo dobre suparnike. Naša je forma dobra i među favoritima smo koji mogu otići do kraja na turniru. Kandidata ima još, a mi se nadamo i sanjamo o tome da ponovno budemo prvaci. Branitelji smo naslova, naše su šanse velike i vidjet ćemo je li moguće ponoviti uspjehe", kazao je Del Bosque.

Popis igrača španjolske reprezentacije za Euro:

vratari: Iker Casillas (Porto), David de Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

braniči: Marc Bartra (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Hector Bellerin (Arsenal)

veznjaci: Sergio Busquets (Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Cesc Fabregas (Chelsea), David Silva (Manchester City), Thiago Alcantara (Bayern), Bruno Soriano (Villarreal), Andres Iniesta (Barcelona)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

napadači: Pedro Rodriguez (Chelsea), Alvaro Morata (Juventus), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Manuel “Nolito” Agudo (Celta)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo