FATALNI POKUŠAJ ŠKARICA: / Ovo je situacija zbog koje je u Madridu zavladala prava panika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Olakšanje u Realu! Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo je na svom Instagram profilu objavio kako je s njim sve u redu i kako nema razloga za brigu.

21.4.2016.
15:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Podsjetimo, Portugalac se ozljedio u jučerašnjoj utakmici 34. kola Primere protiv Villareala. Ronaldo je susret napustio u 90. minuti kad više nije imao prava na zamjenu.

Image
NOVA MAJSTORIJA HRVATA: /

Modrić zabio najljepši pogodak u Realovoj 'trici' Villarealu

Image
NOVA MAJSTORIJA HRVATA: /

Modrić zabio najljepši pogodak u Realovoj 'trici' Villarealu

Iako je francuski stručnjak kazao kako misli da nije ništa ozbiljno jer Ronaldo u svlačionici nije djelovao previše zabrinuto, što se i na kraju potvrdilo kao dobar znak, činjenica je da su Madriđani itekako bili zabrinuti zbog stanja svojeg najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, u samom foto finišu sezone i šest dana prije prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, Real je mogao ostati bez svojeg najboljeg strijelca i igrača (ove sezone zabio nevjerojatnih 47 pogodaka u 43 odigrana susreta u svim natjecanjima). I to zbog pokušaja škarica koji je mogao biti i fatalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz bolnu grimasu šepajući napustio travnjak

Portugalac je na samom kraju utakmice protiv Villarreala (pobjeda Madriđana 3-0) jednu loptu Benzeme pokušao atraktivno pogoditi škaricama, ali se prilikom pokušaja hvatanja lopte sudario s igračem Villareala Baillyjem i pao na teren, pri čemu se ozlijedio i uz bolnu grimasu šepajući napustio travnjak držeći se za stražnju ložu desne noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je jutros bio na liječničkom pregledu u Realovom trening kampu u Valdebebasu i nalazi su pokazali da nema nikakvog puknuća ili neke druge ozljede, što je najbolja moguća vijest za klub i trenera Zidanea, pred kojima je najbitniji dio sezone, doslovno za njih biti ili ne biti. Real je ponovno u lovu na naslov prvaka Španjolske, a i u Ligi prvaka imaju ambicije osvajanja ovoga elitnog klupskog natjecanja.

"Sve je u redu, hvala svima na podršci", poručio je preko Instagrama Ronaldo i tako razveselio milijune navijača Reala i svojih fanova diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real u lovu na naslov u La Ligi i Ligi prvaka

Real je trenutno na trećem mjestu Primere sa 78 bodova, bodom manje od drugoplasiranog Atletica i prvoplasirane Barcelone, dok su u polufinalnom srazu protiv Manchester Cityja favoriti za prolazak u veliko finale koje se 28. svibnja igra u Milanu na San Siru.

Do kraja prvenstvene sezone ima još četiri kola. U 35. kolu Primere, Real ide u goste Vallecanu (23.4). Nakon toga slijedi još jedan gostujući ogled, ovoga puta protiv Real Sociedada (30.4). U 37. kolu (8.5), Kraljevi na svom Santiago Bernabeu dočekuju Valenciju, a u 38. idu u goste Deportivu (15.5) čime završavaju ovosezonsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo