NBA VEČER / Fantastična utakmica Zubca, blokadom donio pobjedu Clippersima

Image

Zubac je popravio dojam nakon loše utakmice protiv Lakersa

28.2.2022.
8:20
VOYO logo

Ivica Zubac odigrao ponajbolju utakmicu ove sezone. U tijesnoj pobjedi u Houstonu 99:98 hrvatski je centar postigao 14 koševa, 15 skokova i čak šest blokada. Šutirao je pet od pet iz igre i četiri od šest s linije slobodnih bacanja. Upisao je i tri asistencije.

Odlučio utakmicu

Posljednja od šest Zubčevih blokada odlučila je utakmicu. Clippersi su vodili 97:95, a Houston imao kontru za izjednačenje. Denis Schröder se zaletio prema košu, dodao Christianu Woodu koji se zaletio zakucati loptu u koš. Zubac se odlično postavio i blokirao Wooda. Sudci su prvo dosudili slobodna bacanja za Wooda, no nakon provjere su promijenili odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u preostalih 16 sekundi još svašta događalo, a Jalen Green je promašio dvije trice za Rocketse, Zupčeva je blokada ostala ključni obrambeni potez za vrijednu pobjedu kojom su Clippersi ostali u lovu na šesto mjesto i direktni plasman u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osrednja predstava Bogdanovića

Bojan Bogdanović nije odigrao vrhunsku utakmicu u pobjedi Utaha protiv Sunsa. Babo je zabio 11 koševa(šut 5/13, trice 1/5), dva skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Prvi strijelac Jazza bio je Donovan Mitchell s 26 koševa, a Sunse je s 30 predvodio Devin Booker.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo