FAIR-PLAY IGRAČA OSIJEKA RAZBJESNIO TRENERA ZEKIĆA: 'Ne odobravam to, nije na njemu da sudi. Razgovarat ćemo'

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Osijeka odradili su minipripreme

15.10.2018.
13:09
PIXSELL
VOYO logo

Već tradicionalno, nogometna momčad Osijeka odradila je minipripreme u Velikoj radeći na formi tijekom pauze uslijed reprezentativne akcije. Drugoplasirana momčad hrvatskog nogometnog prvenstva ovaj put, ipak, nije bila u prilici okrenuti se previše uigravanju za ogled protiv Rudeša budući da je velik broj igrača Zoran Zekić ili prepustio drugoj momčadi ili čeka njihov oporavak.

'Osijek je bio bolji od Mladosti Doboj Kakanj s uvjerljivih 3-0, pa je u momčadi zadržano vrlo pozitivno ozračje', javlja službena internetska stranica kluba u izvještaju s pripremne utakmice čiji jedan detalj posebno naglašava Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako nije želio pucati...'

Igrala se 63. minuta kada je dosuđen kazneni udarac za Osijek. Loptu je preuzeo Haris Hajradinović i umjesto da ju nacilja u gol lagano ju gurnuo ukazujući na pogrešku suca, odnosno krivu odluku. Fair-play potez kakvom se obično plješće razljutio je trenera momčadi Zorana Zekića.

"Ne odobravam takav potez. On nije sam smio donijeti takvu odluku, ali neću o tome javno razglabati. No, porazgovarat ću s njim o tim stvarima. Ako nije želio pucati, trebao je kazneni udarac prepustiti nekom drugom. Uostalom, kasnije su trebala biti dosuđena još dva kaznena udarca za nas, ali nisu. Nije na Hajradinoviću da sudi utakmice, nego da ih igra", poručio je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo