NEKE STVARI SU SADA PUNO JASNIJE /

Najpoznatiji stručnjak za transfere otkrio kakva je situacija s novim ugovorom Luke Modrića

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić i dalje je igrač bez kojeg Real Madid ne može

13.4.2022.
20:41
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić izabran je u utorak navečer za najboljeg igrača (MVP) četvrtfinalnog susreta Lige prvaka u kojem je njegov Real Madrid gubio od Chelsea 0-3 pa zabio dva gola kojima je izborio polufinale.

"Ovo je bila još jedna nevjerojatna noć, velika utakmica na Bernabéu", rekao je 36-godišnji Modrić nakon završetka utakmice u Madridu. Real Madrid je bio pobijedio 3-1 u Londonu no na svom travnjaku je gubio 0-3 te bio pred teškim porazom. Modrić je u 80. minuti asistirao brazilskom napadaču Rodrygu za gol za 1-3 kojim je susret otišao u produžetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Patili smo ali se nismo predavali", napomenuo je Modrić.

"Premda smo gubili 0-3 nismo loše igrali, nego je Chelsea zabio iz svih svojih prilika. No mi smo se nastavili boriti, vjerovali smo da možemo preokrenuti rezultat", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je s novim ugovoorm?

U šestoj minuti produžetka napadač Karim Benzema je zabio za 2-3, što je bio konačan rezultat, dovoljan da se vodeća momčad španjolskog prvenstva plasira u polufinale.
"To je poraz slatkog okusa", istaknuo je Modrić koji je proveo na terenu svih 120 minuta.

Image
Foto: Profimedia

A nakon utakmice i brojnih reakcija i pohvala na njegov račun mnogi su se počeli pitati zašto mu klub nije već ponudio novi ugovor i što čekaju.

S najnovijim informacijama vezano za to oglasio se najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

“Real Madrid i Luka Modrić nisu promijenili planove: žele nastaviti suradnju i iduće sezone. Aktualni ugovor mu istječe za dva mjeseca, ali Real će i s Modrićem i s Viniciusom oko novog ugovora razgovarati u svibnju”, otkrio je Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo