I zvijezda Chelseaja se poklonila Vatrenom: 'On je sjajan igrač'

Španjolski reprezentativac Cesc Fabregas ovo je ljeto napustio Camp Nou i otišao Joseu Mourinhu u Chelsea.

7.10.2014.
11:15
VOYO logo

Fabregas se prije tri godine vratio iz Arsenala u Barcelonu iz čije je nogometne akademije i potekao. Nadao se da će njegov drugi pokušaj u najdražem klubu biti bajka, ali u tri sezone nije uspio postati standardan u udarnoj momčadi, pa je još jednom odlučio sreću potražiti u Londonu, doduše ovaj put u dresu drugog kluba.

Na njegovo je mjesto katalonski div iz Seville doveo hrvatskog veznjaka i nije pogriješio. Rakitić se upravo s Fabregasovim brojem 4 na leđima vrlo brzo nametnuo kao lider u sredini terena o čemu svjedoči i 91 posto točnih dodavanja u dosadašnjem dijelu sezone. Mnogi stručnjaci našeg nogometaša spominju kao jedno od najboljih pojačanja u posljednjem prijelaznom roku, a nije mu trebalo dugo ni da postane jedan od miljenika Barceloninih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako ste mislili da je Fabregas ljubomoran na svoga nasljednika koji bi, kako stvari sada stoje, mogao napraviti bolju karijeru u Barceloni od njega, prevarili ste se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam vole li u Barceloni Rakitića više od mene. No, znam da je on sjajan igrač. Ne brine me što me uspoređuju s Ivanom. Barça mje vrlo zahtjevan klub", istaknuo je Fabregas u razgovoru za Radio Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo