Klubovi se potukli oko Hrvata kojeg HNS nije htio: Evo tko je pobijedio!

Prema pisanju njemackog dnevnika Expressa, svicarski napadac hrvatskog porijekla Josip Drmic karijeru ce od sljedece sezone nastaviti u Bayer Leverkusenu.

1.5.2014.
18:29
VOYO logo

Drmic (21) je proslo ljeto presao iz Zuricha u Nurnberg u cijem je dresu ove sezone postigao 16 pogodaka, sto ga trenutno cini trecim strijelcem Bundeslige. Privukao je time paznju brojnih klubova, a cini se da su utrku za njega dobili Apotekari.

Sluzbene potvrde zasad nema i vjerojatno je nece biti do kraja prvenstva buduci da se Nurnberg nalazi usred borbe za ostanak. No, Express tvrdi da je svicarski reprezentativac odabrao Bayer i da je to gotova stvar. Na neki je nacin to potvrdio i sportski direktor Borussije Monchengladbach Max Eberl koji je takoder nastajao dovesti mladog nogometasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo iznimno zainteresirani za Drmica, ali nismo imali sanse".

//www.youtube.com/embed/X3gpO8MUaeM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Express tvrdi da je Bayer ponudio Nurnbergu znatno vise od 4.5 milijuna eura koliko iznosi odstetna klauzula u Drmicevom ugovoru. Izbacili su time ''apotekari'' sve ostale zainteresirane klubove iz utrke.

Drmic je karijeru poceo u Zurichu u kojem je igrao sve do lani. Za svicarsku je seniorsku reprezentaciju dosad skupio pet nastupa i postigao dva pogotka, oba u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske (2-2) u ozujku. Velika zelja mladog napadaca bila je igrati i za Hrvatsku, ali su u HNS-u procijenili da nije dovoljno dobar za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo