Evo zašto Olić jedini nije slavio sa suigračima!

Teško je prisjetiti se kad su naši nogometaši zajedno i žestoko slavili neki rezultat, kao ovaj plasman na Europsko prvenstvo.

16.11.2011.
23:39
VOYO logo

Ivica Olić javio se u srijedu popodne iz Münchena, baš je odradio regeneracijski trening u Bayernu.

"Ma nisam ni bio na fešti! Nisam se osjećao najbolje, pa sam ostao u hotelu, družeći se s prijateljima i rodbinom, a došla mi je i kći. Već u subotu pred Bayernom je domaći derbi s Dortmundom, pa sam želio biti odmoran. Sad se vidi koliko je značila ona pobjeda u Istanbulu. Turska je jaka, da smo morali pobijediti u Zagrebu, tko zna kako bi bilo", rekao je Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Ivica nakon remija s Turskom ostao u hotelu, ostali reprezentativci su otišli u hladnu zagrebačku noć i nakon što su pojedinačno posjetili nekoliko lokacija, negdje oko jedan sat svi su se zajedno našli u jednom baru na Kvaternikovu trgu.

Na slavlju su bili i članovi stručnog stožera, igrači su došli s prijateljima i djevojkama ili suprugama, bilo je veselo i raspjevano. Tako je i na konferenciju za novinare izbornik Slaven Bilić došao promukao! Nogometaše je zabavljao pjevač Tony Cetinski, bio je tu i neumorni tamburaški sastav, "kitilo" se svirače, ali sve je proteklo u normalnim okvirima slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo