Evo zašto Alen Halilović više nije član niti jedne reprezentacije

Nakon što Alen Halilović nije pozvan ni u A reprezentaciju niti u mladu U-21 vrstu, pojavila su se brojna nagađanja o Mamićevim planovima za Dinamovog wunderkinda.

26.2.2014.
15:16
VOYO logo

"Što se tiče Alena Halilovića, svjedočimo nenormalnom pritisku s kojim bi se teško nosio i Lionel Messi! Stoga je lako zamisliti kako se osjeća jedan dječak, sedamnaestgodišnjak. Prouzročena je vrlo kompleksna situacija. Jasno je da takav potencijal mora izrasti u člana A-selekcije, po načelima koje je tako uspješno prošao Mateo Kovačić. Evidentno je da se Alen diže u Dinamovom dresu. Zato je usuglašeno da u ovoj stanci ostane u klubu i da se režimom individualnog rada spremi maksimalno", izjavio je Jozak za Sportske novosti i dodao:

"Odluka je duboko promišljena, logična, pametna. Nije dvojbeno da je prerastao uzrast U-18 koji ide u Englesku te da je bitnije vježbati u Maksimiru nego s momčadi U-21 prijateljski nastupiti u Sloveniji. Cilj je da se u nastavku sezone igrom i učinkom nametne izborniku najbolje državne postave!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su zapravo potvrđena nagađanja da je gazda Dinama odlučio kako je najbolje pričekati promjenu odluke izbornika Nike Kovača.

//www.youtube.com/embed/F_ti4z1adtY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jozak objašnjava:

"Alen Halilović svakako će 28. svibnja biti u sastavu Nenada Gračana koji dočekuje Ukrajinu u presudnoj utakmici kvalifikacija za EP '15 u Češkoj. Sasvim je realno smatrati da ovog trena ne spada među 18 'vatrenih’ koji će u zapisnik susreta sa Švicarcima 5. ožujka, ali jednako je realno očekivati da će izboriti mjesto na listi 23 za SP u Brazilu! Jer on je doista dragocjena investicija hrvatskog nogometa, kao što su i Mario Pašalić, i Andrija Balić, i Elvir Maloku, kapaciteti koji se ne smiju shvaćati neozbiljno", zaključio je Mamićev čovjek od povjerenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo