Evo tko je Vatrene dočekao na Plesu

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju je u noći nakon veličanstvene pobjede nad Turskom u zagrebačkoj zračnoj luci dočekalo tek stotinjak navijača.

12.11.2011.
13:39
VOYO logo

Po povratku iz Istanbula u 2.30 sati u noći, hrvatsku je nogometnu reprezentaciju u Zračnoj luci Zagreb dočekalo svega stotinjak navijača.

A među njima bio je i biskup sa svojim ministrantom. Naime, u noći Martinja Blaž i Denis iz Pervanove družine pokušali su dodatno izmamiti osmjehe na lica Bilićevih izabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativci nisu bili previše raspoloženi za priču. Modrić, Olić, Eduardo i još neki nisu htjeli progovoriti niti riječi, već su brže bolje pohitali u autobus.

Jedan od heroja utakmice Vedran Ćorluka zastao je pred novinarima i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije još gotovo, treba i drugu utakmicu odigrat kao ovu. O osveti za EURO nismo uopće razmišljali, bili smo koncentrirani samo na ovu utakmicu."

Poziciju lijevog beka Ćorluka je odlično odigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično mi je legla ta pozicija, ali nadam se ne zauvijek, haha.."

Dinamovac Domagoj Vida otkrio je da u zrakoplovu nije bilo euforije, da se ne žele još opustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će ova utakmica biti prekretnica, da će sad sve krenuti na bolje. Dogovorili smo se da ćemo ih ganjati od prve minute i to je bila odlična taktika. Tremu nisam imao, možda samo mrvicu na početku, dok je stadion onako zagrmio. Idemo ih pobijediti još u utorak, pa nek onda oni plaču, kao što smo mi na EURO-u."

Ivan Perišić nije odigrao niti minute te mu je zbog toga bilo malo žao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xma5va?hideInfos=1

"Normalno da mi je žao, želio sam biti dio toga, pogotovo jer sam u posljednjim utakmicama stalno igrao. No, vjerujem da ću dobiti šansu već u utorak", rekao je Perišić, a Rakitić zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, bilo je jako puno emocija, no psihički smo bili na puno većoj razini nego u onoj utakmici u Grčkoj. Mi smo vjerovali u sebe prije utakmice, zato smo i pobijedili. U svlačionici nismo slavili, to smo ostavili za utorak. Nadam se da će i stadion biti pun, zaslužili smo to!"

Turska - Hrvatska 0:3 BiH - Portugal 0:0 Češka - Crna Gora 2:0 Estonija - Irska 0:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrati se igraju 15. studenog

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo