EVO TKO BI TREBAO ZAMIJENITI RAKITIĆA U BARCI: / 'Ne bude li to dobro izvedeno, jezgra momčadi je u opasnosti'

Image
Foto: AFP

Barcelona se mora pomladiti

15.2.2019.
9:41
AFP
VOYO logo

Nepobitna je činjenica da je Barcelona jedna od najboljih svjetskih momčadi, ali isto je tako točno da njenu jezgru čine igrači koji su godinama zajedno, koji su prošli mnoge nogometne bitke i stekli iskustvo. A to ide ruku pod ruku s godinama koje se nižu, a onda dolazimo i do toga da je Barcinu svlačionicu uskoro nužno - pomladiti.

Navodeći igrače koji bi u bliskoj budućnosti trebali zamijeniti zvijezde momčadi, a kod, primjerice, Lionela Messija se navodi da za njega zamjene nema, Marca nudi neka 'rješenja' pa tako i ona za vezni red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se mora dobro napraviti

Ivan Rakitić i Sergio Busquets dvojica su nezamjenjivih igrača Barcelonine sredine, ali i dvojica 30-godišnjaka zbog čega se budućnost veznog reda dovodi u pitanje. Zamijenit bi ih trebali Frenkie De Jong i Adrien Rabiot.

'Budućnost hrvatskog nogometaša nije jasna. Ne bude li zamjena dobra jezgra momčadi bit će u opasnosti. Bartomeu je požurio sklopiti posao sa Nizozemcem da bi bio siguran kako će on predstavljati Blaugranu. Rabiota se još uvijek gleda', navodi Marca uz dvojicu veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo