Evo što europski nogometni div misli o maloj Rijeci

Ždrijeb skupina nogometne Europa lige Rijeku je smjestio u atraktivnu i tešku skupinu I zajedno sa Lyonom, Betisom i Guimaraesom.

30.8.2013.
17:21
VOYO logo

Podsjećamo, u 4. pretkolu Lige prvaka Lyon je s ukupnih 4:0 poražen od Real Sociedada.

"Komplicirano je. Sada poznajemo španjolsku ligu nakon onoga što se dogodilo sa Real Sociedadom. Gledali smo Betis protiv Reala i to je snažna momčad koja se trenutno muči. Hrvatske su momčadi uvijek neugodne i jake su tehnički. Naša je momčad mlada i nedostaje joj iskustva, ali imamo samopouzdanja. Prolaz skupine bi bio dobar za cijeli klub", izjavio je Lacombe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u Rijeci i dalje slave. Predsjednik Damir Mišković bio je na ždrijebu u Monte Carlu i blistao je nakon izvlačenja.

"Možemo biti ponosni što je Rijeka uopće došla ondje gdje se danas nalazi. Ovo su sve ekipe iz lige petice i veći spektakl u Hrvatskoj nismo ni mogli očekivati. Na Rijeci je da pruži sve od sebe", izjavio je za Sportske predsjednik dok je trener Matjaž Kek dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska, Francuska, Portugal. Što tu imaš puno komentirati? Rijeka sigurno nije favorit, ipak su to malo jači klubovi. Užasno se veselim tim utakmicama i u svakom slučaju očekuje nas interesantna jesen, negdje do Božića. Ova momčad ima strahovit potencijal i siguran sam da mogu pružiti još 30 do 40 posto više. Sa Stuttgartom smo pokazali da možemo dobiti i velike, tako da ništa nije nemoguće", rekao je jedan od junaka Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo