EVO ŠTO NAVIJAČI KAŽU NA MANDŽINU IGRU PROTIV ATLETICA: / Društvene mreže uništile Vatrenog nakon blijede partije

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić uklopio se u sivilo igrača Juventusa u porazu od Atletica

21.2.2019.
8:46
AFP
VOYO logo

Nogometaši Juventusa poraženi su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Na prepunom Wanda Metropolitanu bolji je bio Atletico Madrid s 2-0 pogocima Gimeneza i Godina i putovat će u Torino s velikom prednošću.

U sivu partiju talijanskih prvaka uklopio se i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Napadač je odigrao svih 90 minuta, ali uputio je tek jedan udarac (van okvira) i ostvario 13 dodavanja prema suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije Juventusovih navijača i ostalih s Twittera bile su prilično nemilosrdne. "Ronaldo se borio protiv Atletica do kraja, ali su ga iznevjerili Mandžukić i Dybala koji nisu ništa napravili u napadu", stoji u jednom tweetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gimenez i Godin učinili su Mandžukića i društvo smiješnim", nastavili su razočarani navijači Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventusovi navijači ovo zovu prekršajem i žale se, a Mandžukić udara obrambene u svakom skoku koji zabija, čudno", bio je komentar na dosuđeni prekršaj Alvara Morate nad Chiellinijem, nakon kojeg je poništen prvi pogodak Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadao sam se da smo krenuli u dobrom smjeru nakon posljednje dvije utakmice, ali izgleda da je ovo pravi Juve. Allegri je dobio po g**ici* ponovo. Vezna linija bila je spora, Mandžukić potpuno nevidljiv, a Cancelo iz nekog razloga na klupi. Dobili smo što smo zaslužili", pisalo je u jednom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može li mi netko objasniti zašto Bernardeschi nije prvotimac? Čim je ušao bio je puno opasniji nego što su Mandžukić i Dybala bili čitavu utakmicu", stajalo je u drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo