Evo koga je kupio Hajduk: 'Oni nisu ni blizu prve momčadi!'

Nekako u tišini Hajduk slavi svoj 102. rođendan, a proslavu će uveličati ljubljanska Olimpija (subota, Poljud, 17 sati).

8.2.2013.
17:33
VOYO logo

Inače, Hajduk uvodi novi sustav gledanja utakmice za navijače, koji neće biti na stadionu. Preko interneta, za tri eura, može se gledati dvoboj Hajduka i Olimpije. U momčadi neće biti Maloče, Milića i Ozobića, koji su "out" za duži period.

"Te ozljede nam unose nemir, ali takva je situacija. Odradili smo pripremni posao na zadovoljavajući način, momčad se otprilike zna", kaže Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva momčad bi trebala biti: Blažević – Oremuš, Milović, Jonjić, Jozinović – Vršajević, Lima, Caktaš – Andrijašević – Maglica, Vuković. S tim da na vrata prve momčadi ozbiljno kuca 18-godišnji Kouassi iz Obale Bjelokosti. Brazilci Patinho i Cassio nisu ni na mapi.

"Bilo bi lijepo reći da imaju fazu prilagodbu, Kousassi se najbolje uklopio i vrlo blizu je momčadi. Mlad je igrač, učinio je iskorak, blizu je prve momčadi. Prvenstvo je jedno, pripreme i prijateljske utakmice drugo. Brazilcima još treba vremena, da shvate gdje su došli, da budu bolji od Hajdukovih igrača, to je njihov jedini put da uđu u prvu momčad. Za sada nisu blizu prve momčadi", jasno će Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše problema Kstičević ima na poziciji zadnjeg veznog. Milić je ozlijeđen, Radošević je prodan u Napoli. Kako je moguće da bijeli nisu kupili zadnjeg veznog, a tražili su ga i dok je Radošević bio tu. Ta činjenica morala bi ljutiti trenera.

"Ne bih smio govoriti o svojim nervozama, to su problemi. Činjenica je da nismo doveli zadnjeg veznog, teško je izvući nekoga iz juniora", rekao je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč svemu najavljuje pohod na drugo mjesto i osvajanje kupa.

"Ne bih želio kukati, Hajduk mora uraditi sve da osvoji kup i zadrži drugo mjesto, to nam je obveza prema navijačima. Ja kao treneri i igrači učinit ćemo sve, uz maksimalan odnos prema treningu i radu, da to i uradimo. Svi znamo da će biti još drugih faktora i da nam to neće biti lako. Uzdam se u rad, naše zajedništvo, koje nas krasi. Vjerujem u ove momke. Proljeće je uvijek bilo Hajdukovo, nisam kukavica, jer da sam takav ne bih ni dolazio voditi Hajduk", kaže Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo