NEYMAR ĆE IPAK ZAIGRATI PROTIV HRVATSKE: / Evo kad će ući u igru prvi puta nakon više od tri i pol mjeseca pauze

Image
Foto: AFP

Neymar bi protiv Hrvatske priliku trebao dobiti u drugom poluvremenu

2.6.2018.
20:35
AFP
VOYO logo

Najveća brazilska zvijezda Neymar Jr., koji se oporavlja od operacijskog zahvata na desnom stopalu (ozljeda metatarzalne kosti) zbog kojeg je više od tri i pol mjeseca van terena, protiv Hrvatske će ipak odigrati prve minute nakon tromjesečne stanke...

MARIO MANDŽUKIĆ PROPUSTIO TRENING: Dalić doživio šok uoči Brazila; traži se Mandžina zamjena

Naime, 24 sata iz pouzdanih informacija brazilskih novinara koji su upućeni u zbivanja Selecaa, saznaje kako bi priliku trebao dobiti u drugom poluvremenu. Potvrda je došla od izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite, koji je najavio kako će najbolji igrač "Selecaoa" Neymar protiv Hrvatske dobiti priliku u drugih 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do posljednjeg trenutka je bilo upitno hoće li zvijezda PSG-a uopće nastupiti protiv 'Vatrenih', no čini se kako je Tite presjekao sve dvojbe.

Image
Foto: AFP

Brazil's striker Neymar takes part in a training session at Anfield stadium in Liverpool on June 2, 2018, ahead their International friendly football match against Croatia. / AFP PHOTO / Oli SCARFF

"Neymar neće igrati od prve minute, ali će dobiti priliku u nastavku. On je još uvijek u fazi oporavka i nije spreman za svih 90 minuta. Ne znam umjesto koga će ući u igru, ali će ući", poručio je brazilski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone fantastični Neymar je u 30 utakmica zabio nevjerojatnih 28 golova i 17 puta asistirao.

IZBORNIK SPREMA IZNENAĐENJE ZA BRAZIL: ‘Imam jednu stvar koju ću probati za Argentinu’

Neymar je u subotu trenirao sa suigračima, no bilo je vidljivo kako vježbe ne odrađuje s maksimalnim zalaganjem već 'čuva' nogu. Jedan od najboljih nogometaša današnjice te vlasnik najskupljeg transfera, ozlijedio se koncem veljače u derbiju protiv Marseillea, a zbog loma kosti u stopalu morao je na operaciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neymar je još uvijek u fazi oporavka i nije spreman za svih 90 minuta. Ne znam umjesto koga će ući u igru, ali će ući."

Za sutrašnju utakmicu neće konkurirati Douglas Costa zbog problema s bedrenim mišićem i Renato Augusto zbog problema s koljenom. Costa je za vrijeme treninga nizao krugove oko terena, dok Augusti nije niti doputovao u Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo