VATRENI IMAJU TEŠKOG PROTIVNIKA / Evo gdje možete gledati utakmicu Hrvatske i Rusije, jednu od najvažnijih u kvalifikacijama za SP

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dvoboj će biti odigran na stadionu Lužnjiki, onom istom na kojem su Vatreni ostvarili najveći rezultat u svojoj povijestI

1.9.2021.
8:13
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u srijedu u Moskvi (20.45 sati) čeka utakmica 4. kola skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. protiv Rusije, jedna od najvažnijih u borbi za prvo mjesto koje vodi u Katar, a u kojoj će Zlatko Dalić biti bez pomoći kapetana Luke Modrića.

"Naš posao će biti znatno teži bez Luke Modrića, bez njegove pomoći. To je za nas veliki hendikep. On je naš kapetan, naš glavni igrač, ali moramo se priviknuti da neće biti s nama. Ne možemo ga zamijeniti pojedincem, mora ga zamijeniti momčad. Stariji igrači moraju preuzeti veću odgovornost, Vjerujem da imamo i snage, i energije, i moći da ga nadomjestimo.", rekao je Dalić na konferenciji za medije u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj će biti odigran na stadionu Lužnjiki, onom istom na kojem su 'vatreni' ostvarili najveći rezultat u svojoj povijesti osvajanjem srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018.

"Ovo je neka nova reprezentacija, novi put, novi izazov. Lijepo se sjetiti Rusije i 2018., ali ne možemo živjeti od prošlosti. Hrvatska nije onakva kakva je bila 2018., gradi se nova reprezentacija, novi tim. Vjerujem da će on biti uspješan i da ćemo opet uspjeti složiti dobru reprezentaciju. opet biti uspješni", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŽAK ISPIT ZA VATRENE /

Dalić ima tajno oružje za Rusiju, a otkrio je i kako će nadomjestiti Modrića: 'To je veliki hendikep, ali imamo i veći problem'

Image
TEŽAK ISPIT ZA VATRENE /

Dalić ima tajno oružje za Rusiju, a otkrio je i kako će nadomjestiti Modrića: 'To je veliki hendikep, ali imamo i veći problem'

Najteži dio ciklusa

Hrvatski izbornik imao je jako malo vremena za pripremu ovog dvoboja, u kojem pobjednička reprezentacija može steći kapitalnu prednost za ostatak kvalifikacija. Osim Rusije, Hrvatsku čekaju još dvoboji sa Slovačkom (4. rujna) u Bratislavi i sa Slovenijom (7. rujna) u Splitu.

"Nama je najveći problem što smo imali samo jedan zajednički trening, ali vjerujem u naše igrače, jer svi igraju u svojim klubovima i u formi su. Ove tri utakmice su najteži dio ovog ciklusa. Nama je uvijek najvažnija sljedeća utakmica. Sve misli su usmjerene na Rusiju, a nakon toga ćemo razmišljati o Slovačkoj i Sloveniji. Iskreno, mislim da nam je Rusija najveći konkurent, najveći favorit uz nas da bude prva u grupi. Ova utakmica neće biti presudna, neće biti odlučujuća, ali treba skupljati bodove i za to je već šansa sutra", kazao je u utorak na pressici Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu možete gledati na kanalu Nove TV, a možete pratiti i jednako uzbudljiv tekstni prijenos na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo